2019-08-30 | lästid: 3 minuter

 

Visst är det en skön känsla när man bär en ny klänning eller en ny byxa för första gången och känner att plagget sitter perfekt? Har du tänkt på att det inte bara är klänningens eller byxans förtjänst att det känns sådär hundraprocentigt rätt? Den sköna känslan beror också på att du bär rätt underkläder!

Här berättar vi vilken trosa som passar till din rumptyp. I vår webbshop finns massor av sköna och snygga trosor att välja på!

Cirkeln: Trosor för den runda rumpan

 

Den runda rumpan är jämn och äppelformad. För kvinnor med denna äppelrumpa rekommenderar vi välsittande och bekväma trosor som inte är för små. Klassiska trosor och fördelaktigt skurna midjetrosor skär inte in och betonar äppelrumpans proportioner perfekt. Den lavendellila trosan från Kudreshov betonar dina kurvor perfekt tack vare den höga midjan och frampartiet som håller in magen. Det eleganta spetsmaterialet är pricken över i.
Hos Miss Mary hittar vi många trosor som är feminina och eleganta. Trosgördeln med vackert blombroderi fram ger en snygg silhuett tack vare det förstärkta magpartiet. Den svarta trosgördeln med spets fram och extra hög midja formar både magen och midjan – perfekt under åtsittande klänningar! Den svarta trosgördeln från Simone har också extra hög midja. Det elastiska materialet ger härlig rörelsefrihet.

Trekanten: Trosor för den V-formade rumpan

Trekantsformen kännetecknas av att höfterna är det bredaste stället på kroppen. Här är rumpan V-formad, dvs. den är betydligt bredare upptill än nedtill. Ofta har kvinnor med kroppsform V denna typ av rumpa – d.v.s. kvinnor med bredare axlar och smalare midja. Trosor som sitter längre ner på höfterna samt har låg benskärning passar extra bra för den V-formade rumpan. Trosan från Harmonysitter bra med sitt framparti i två lager tyg och sina bekväma resåravslut. Den svarta trosan från Simone har en hög andel elastan, vilket gör den extra elastisk. Följer med utmärkt i dina rörelser med andra ord!

För kvinnor med V-formad rumpa vill vi även rekommendera den rosa trosan ur serien Constant Desire från Joop! Trosan är av transparent mesh och har en bekväm, bred kant upptill. Den berry-färgade modellen ur serie Lovely Lace i underbar spets är perfekt när du vill känna dig riktigt fin under.

 

Fyrkanten: Trosor för den platta rumpan

 

Fyrkantsformen kännetecknas av att linjen mellan höft och lår löper så gott som rakt. Rumpan har oftast en platt form. För den här rumptypen rekommenderar vi bekväma trosor i klassisk modell, moderna hipstertrosor och praktiska miditrosor. Modellerna från Sloggisitter som en andra hud och passar perfekt såväl under åtsittande plagg som under plagg med ledig skärning. Trosorna i zero Feel-serien är sömlösa och tillverkade av extra elastiskt interlockmaterial. De skär inte in och syns inte när du bär dem under tighta plagg.

 

Hjärtat: Trosor för den hjärtformade rumpan

 

[30.08.2019-4]

Kroppsformen med bredare höfter och smal midja brukar betecknas som timglassilhuetten. Kvinnor med denna figurtyp har ofta en rumpform som för tankarna till ett uppochnedvänt hjärta. Bakdelen är rund men inte bred. Rumpans volym sträcker sig oftast till strax under höften. Därför passar denna kroppsform i trosor som täcker hela rumpan. Det finns mycket att välja på för kvinnor med hjärtformad rumpa – allt från klassiska taitrosor och hipstertrosor till midjetrosor och bodies.

Midjetrosorna från Harmony är härligt bekväma och tillverkade av skön bomull med elastan. Midjetrosorna från Simone är diskret hålmönstrade och har en mycket bekväm passform. För en slätare silhuett rekommenderar vi en bra body. Den lätt formande bygelbodyn från Harmony i elegant midnattsblått med vacker spets baktill är skön att bära hela dagen. Bodyn från Kudreshov ger mer stöd då materialet är mer formande.

Ett litet extratips: Till många av våra trosor finns matchande behåar. Slutligen vill vi verkligen slå ett slag för att alla kvinnor borde unna sig känslan av att känna sig fina från topp till tå. Huvudregel nummer ett är naturligtvis att välja underkläder som du känner dig bekväm i!

 

 

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *