2019-03-01 | lästid: 2 minuter

Prickigt mode har gjort comeback och det storstilat. Med all rätt säger vi på KLINGEL. Trenden kanske får en del att tänka på den tecknade figuren Mimmi Pigg, men inte vi, inte! Vi tycker att mönstret är klassiskt, stilrent och mer Pretty Woman än något annat. Lekfulla prickar i olika storlekar är helrätt i vår och vi ser gärna detta charmiga mönster på allt från klänningar till skor och accessoarer. Vår favorit bland färgkombinationerna är just nu vitt och marinblått. Låt oss presentera plaggen som prickar in trenderna i vår!

Ta med prickarna på semestern

Har du en tidig solsemester inplanerad? Grattis i så fall! Visst är det underbart att smita iväg från vårt kyliga land och doppa tårna i ett varmt hav? En bekväm strandklänning är ett otroligt användbart plagg när man är ledig och kanske det som används allra mest under semestern. Strandklänningen kan sitta på redan till frukostbuffén för att sedan åter vara i tjänst över badkläderna när det är dags att luncha. Har du valt en elegantare variant kan den även smita in på kvällens middag och sitta på in på småtimmarna. Bekvämt – förvisso, men inte utan stilkänsla. Om tillfälle bjuds väljer den trendmedvetna troligen att dressa upp ett snäpp även på semestern. Och är du sugen på att vara lite extra fin och trendig, rekommenderar vi denna fina jumpsuit.

Charmiga badkläder i olika modeller

Vad är egentligen härligare än underbart lata dagar och ett dopp i poolen på solsemestern? Trendigast är du i badkläder med prickar på – klart du ska ha en polka dot-bikini i sommar! Vår favorit bland vårnyheterna är nog denna söta tankini med reglerbara axelband och fiffiga figursömmar fram. Den ger en underbart ”klädd” känsla och får dig att simma som en fisk i vattnet!

Lekfulla accessoarer

Prickigt är en charmig modeklassiker och i vår dominerar mönstret även våra accessoarer och skor. Det är en perfekt kompromiss för dig som tycker att ett helt plagg i prickigt känns lite too much. Då kanske det räcker att plocka upp trenden på ett diskret sätt med hjälp av en accessoar. Vi tipsar om de läckra chelseabootsen med prickiga resårer och den läckra väskan i extra generös shopperstil och med kyssäkta tryck. På pricken rätt!

Låt prickarna skydda dig från regnet

Vissa dagar går det bara inte att pricka in en torr fläck! Men ibland måste man ut i alla fall, och då kan det vara lika bra att kapitulera och passa på att sprida lite glädje och lekfullhet i ovädret. Ta hjälp av en praktisk regnjacka i vårens charmigaste mönster. Här är två varianter som sitter som en smäck och som vi verkligen rekommenderar.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *