2020-08-21 | lästid: 2 minuter

Sommaren börjar lida mot sitt slut och vi går sakta med säkert mot årets första höstmånad – september. Vår förhoppning är att du, trots omständigheterna, haft en fin sommar med nära och kära. Att det blivit en hel del sol, bad, glass och minnesvärda stunder. Men även om sommaren är härlig är det också en skön känsla med hösten. Den ger på något vis en liten nystart, som i år nog är extra viktig.

Men för att få en bra start på hösten kan det vara roligt att göra någonting för sig själv, så varför inte unna dig något fint och behövligt? En varm och skön tröja passar väl bra när höstkvällarna närmar sig. I detta inlägg ger vi tips på några av våra favoriter.

Den perfekta koftan!

En kofta är ett säkert kort och passar till det mesta: du kan ha den över klänningen, till jeansen eller bara packa med den i väskan som reserv om kvällen skulle bli kylig. Helt enkelt bör den inte underskattas. Hos oss finner du mänger av koftor i alla möjliga mönster och färger! Som exempelvis denna nedan, vad sägs om att inviga hösten med den?

Länk: Kofta

Hösten = mys!

Som rubriken lyder bör hösten förknippas med mys. Efter en vår och sommar när man förhoppningsvis fått spendera mycket tid utomhus kan det vara skönt när kvällarna blir svalare och solen går ner något tidigare. Då man kokar sig en kopp te, tänder ljus och kurar ihop sig i soffan framför en mysig film. Men vad behövs då? Jo en varm, skön och framförallt mysig tröja! Ta en titt på tröjorna nedan och många fler på vår hemsida.

Länkar: Tröja med klassiskt mönster, Polotröja med flätmönster

Den perfekta vardagströjan!

Hösten kommer ju inte bara med kyligare dagar och mer mysiga stunder, utan också med rutiner. Oavsett om du arbetar eller inte så är höstmånaderna ofta annorlunda än sommarmånaderna. Då kan det vara skönt att ha lite nya och bra vardagströjor som fungerar utmärkt till jobb, fika med väninnor eller annat som står på ditt höstschema!

Länkar: Bomullströja med jacquardstickat mönster, Tröja av pimabomull

Hoppas du haft en fin sommar, nu kickstartar vi denna höst tillsammans!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *