2018-03-08 | lästid: 3 minuter

Vi har haft en modevisning på konferensgården Sju sjöars mysmaxade tjejkväll! Det var en underbart rolig afton där en härlig grupp kvinnor samlades för lite kvalitétstid tillsammans. Kvällen bjöd på festligheter som gratis sminkning, utsökt plockmat och bubbel. Samt viktig information om sjukdomen endometrios och en intressant föreläsning om hälsa och välmående. Vi på Klingel packade bilen full av goodiebags och ett utbud av årets vårmode. Dessutom utmanade vi Sju sjöars personal att bära några av våra största vårfavoriter på en modevisning. Som tur var antog damerna vår utmaning och vilken succé det blev!

Kvällens modeller var Sju sjöars egen personal

Den populära marina trenden

Zora fick bära en röd kjol från Laura Kent och ett par snygga kilklacksskor. Många som provar våra skor blir väldigt förvånade över hur bekväma de är även om klacken är ganska hög. Sandaletterna som Zora har på sig är av nappaskinn och har en mjukt vadderad innersula vilket gör en otrolig skillnad för komforten då varje steg dämpas lite. Den marina trenden är stor i vår: kombinationen rött, marinblått och vitt ger en omedelbar klassisk känsla. En perfekt outfit att bära på en sommarfest.

Kvällens stora favorit

Tröjan som Slavi bar är från märket Paola och blev kvällens stora publikfavorit. Denna outfiten är väldigt elegant och passar kanske främst den klassiska stilpersonligheten som trivs bäst i sobert svart. Men denna outfit är ett utmärkt exempel på att svart absolut inte behöver vara tråkigt och skärningen i ryggen gör denna tröja intressant och särskilt vacker. Ett enda plagg som gör att man blir välklädd på en sekund.

En snygg regnjacka lyser upp i rusket

Den här rosa regnjackan är både vind och vattentät. Det är sällan man ser en regnjacka som är såhär snygg och användbar. Den har en huva som är skön att dra upp, ärmarna är lagom långa och dessutom går den att dra ner över rumpan. Rosa har varit populärt ett tag och det fortsätter att vara en trendig färg även den här säsongen. Den gammelrosa nyansen är särskilt populär.

En snygg kofta gör susen!

Här bär Ann ett praktiskt nyckelplagg: koftan. Koftan är ett perfekt plagg att ha på våren, den här varianten är lagom tunn så att man kan ha den under en jacka i väntan på vårvärmen och samtidigt är den tillräckligt tjock för att man ska kunna ha den istället för en jacka när solen börjar värma. Skorna som Ann har på sig har en härlig detalj: nämligen sidenband som skosnören. Resultatet blir en vacker rosett när sidenbanden knyts.

Smaskig mat…

Broderier till den trendiga

Det är en väldigt lekfull modevår som väntar. Vi ser mycket pasteller, söta prints och så ser vi väldigt mycket broderier. Ett snyggt exempel som vi verkligen gillar finns på denna vita skjorta.  En klassisk, vit skjorta blir plötsligt trendig och uppdaterad med ett lekfullt broderi på axeln. Maffiga örhängen är en annan stor modetrend i vår.

Lite övning innan gästerna var på plats…

Stort tack!

Stort tack till Zora, Ann, Lene och Slavi för ett utmärkt arbete på catwalken.

Vi hade jätteroligt på Sju Sjöar och vi vill tacka alla gäster för deras fina gensvar på Klingels sortiment.

/ Emma & Janna

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *