2020-05-01 | lästid: 2 minuter

Hos oss på Klingel hittar du normalt massor av generösa storlekar, men vi har samlat våra bästa märken för just generöst mode under rubriken Stora storlekar.

Tänk X …

Tillhör du också skaran som kan bära upp stort mode? Ibland kan det ändå vara svårt att veta hur och vi vill därför slå ett slag för bokstaven och formen X. Tänk balanserade linjer i X-form. Satsa på en topp eller kavaj som förstärker intrycket av bredd över axlarna, då ser midjan direkt smalare ut. Det är ju inte Twiggy-smalt vi eftersträvar … Bara balans! Har du inte långa, smala spiror som tål att visas upp som de är, kanske du väljer byxor eller tajts med längsgående ränder eller sydda pressveck som ger intrycket av en förlängd linje. Förstärk det du tycker bäst om snarare än att försöka dölja det du är mindre nöjd med. Bär du på en magnifik byst eller en bombastisk mage? Visa det ena och trolla lite med den andra! Hitta en medellinje och forma ditt X!

Vem sa att big size-kvinnor inte kan ha tajta jeans?

Klingels mode är för alla – så självklart har vi tajta jeans för våra big size-vänner! Ett par slim fit-jeans är den perfekta basen att bygga vidare på. Dressa upp jeansen med klackskor till kvällens restaurangbesök och lugna ned stilen med ett par sköna sneakers så klarar du både fikat med väninnorna och långpromenaden utan att byta skor. Till vardags kanske du matchar med en skön topp som faller mjukt över magen Har du stor byst så håll gärna utkik efter V-ringade toppar.

Business or pleasure?

Det ena behöver inte utesluta det andra! Satsa på den klassiska kostymlooken som du dressar upp eller ned beroende på tillfälle. Välj en lång kavaj eller en kort beroende på vilken stil du gillar. Vill du ha en lite mer avslappnad look tipsar vi om en lång cardigan med vackert fall. Om mötet drar ut på tiden och blusen behöver sitta fint ända in på småtimmarna väljer du med fördel en klassisk blus med stretch. Eller varför inte byta ut blusen mot en ärmlös topp med blanka detaljer och bli redo för after worken på ett kick!

Fiffiga sommarplagg

På jakt efter en sommarens klänning? Då har du hittat rätt. Hos Klingel finns många fina plus size-klänningar att välja på. Och glöm skavande lår under klänningen med dessa praktiska knälånga strumpbyxor! Ett annat sommartips är en lite kortare byxa med bekväm resår i midjan. Perfekt för dig som inte vill bära shorts, men samtidigt vill ha något lite luftigare.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *