2019-02-04 | lästid: 3 minuter

Just nu satsar Laura Kent på en klassisk, svart och vit stil med läckra ränder. Här presenterar vi två olika outfits i denna oslagbara färgkombination med tidlösa ränder som aldrig går ur!

En stil som vi verkligen vill tipsa om just nu, och som bara känns så rätt, är en klassisk svartvit stil med ränder. Den är enkel att sätta samman och passar bra till många olika situationer. Färgkombinationen svart och vitt står för självförtroende och feminin elegans. » Laura Kent har gjort sin tolkning av stilen och skapat två olika outfits. Låt dig inspireras av en klassisk färgkombination och ett tidlöst mönster!

Fransk elegans med tvärgående ränder

Nyckelplagget: Oh la la! Här har vi en stil som andas parisisk elegans! Den snygga toppen är klassiskt randig och känns extra smakfull med sin krage. Kragen är dessutom dekorerad med små pärlor och ärmarna är i praktisk 3/4-längd. Materialet är mjukt och elastiskt och känns skönt mot kroppen. Kort sagt, här har vi en stilfull topp med välgjorda detaljer!

Basplagget: Att matcha ett randigt plagg kan vara något av en utmaning. Det viktigaste att tänka på är att ju spräckligare mönster, desto väsentligare att matcha med ett enfärgat plagg. Ett enfärgat plagg stjäl nämligen ingen uppmärksamhet från mönstret som istället får tala för sig självt. Här har vi matchat med ett par vita jeans i 5-ficksmodell. De är mycket bekväma i material med skön tvåvägsstretch. Broderiet och de små, gnistrande stenarna på ena bakfickan ger en chic touch, samtidigt som den typiska basmodellen passar till allt!

Accessoarerna: Man kan aldrig få för mycket pärlor, eller hur? För att matcha de söta pärlorna på kragen har vi tagit fram ett tvåradigt armband med odlade sötvattenspärlor. Även när det gäller skor har vi gått in för pärltemat och hittat de här svarta stövletterna med skimrande nitar och pärlor.

No-Gos: Låt den här svartvita stilen tala för sig själv och blanda inte in någon annan färgglad accessoar! Som pricken över i råder vi dig istället att komplettera outfiten med en svartvit väska från » SinaJoVäskan har reglerbar axelrem och praktiska fack på både in- och utsidan.

Svart och vitt med sicksackmönster

Nyckelplagget: För att twista till de klassiska och svartvita ränderna har vi här en tröja med ränderna i sicksackmönster. Klassiskt men ändå nytänkande! Tröjan är i en figurnära modell med rund halsringning. Dessutom har plagget inarbetat glansgarn som ger en lätt skimrande effekt. Ärmarna och de ribbade avsluten med tvärgående ränder skapar en snygg kontrast till framstycket, medan bakstycket är enfärgat svart. Det här kallar vi svartvitt när det är som bäst!

Basplagget: För en ledig och bekväm vardagsstil matchar vi den randiga tröjan med ett par svarta och smalt skurna byxor. Det snyggaste med de här byxorna måste vara de glimmande paljettrevärerna! De bidrar med en tuff och uppdaterad elegans. Så länge det är kallt ute rekommenderar vi att outfiten matchas med en svart sweatshirt med mjuk och gosig huva. Sweatshirten har ett ledigt snitt och gott om rörelsefrihet. Dragbandet i huvan är dekorerat med strass för extra flärd.

Accessoarerna: För att piffa till den här sportiga stilen har vi här matchat med ett par platåskor i lackmaterial. De randiga skosnörena matchar tröjan på ett diskret och finurligt sätt och kan enkelt knytas ihop till en snygg rosett. Att även skosnören kan vara så läckra!

No-Gos: Runda av stilen på ett snyggt sätt genom att använda stora, tydliga smycken, till exempel det svarta halsbandet med en kedja i flätad look och en svärtad glassten. Undvik sirliga smycken i silver och guld som här skulle få ett apart uttryck och förstöra den snygga helheten.

Vad tycker du om den klassiska kombinationen med ränder i svart och vitt? Finns det andra färgkombinationer eller mönster du gillar bättre? Låt oss veta och kommentera här nedan!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *