2019-06-28 | lästid: 2 minuter

Vi på Klingel älskar alla storlekar och det är viktigt för oss att alla ska känna sig bekväma i sina kläder utan att det sker på bekostnad av stilkänslan. Vi har därför ett brett sortiment med snygga modekläder i större storlekar och plus size upp till storlek 66. Är du på jakt efter årets strandmode eller har du kanske inte hittat den perfekta baddräkten eller strandklänningen ännu? Vi har valt ut våra favoriter i stora storlekar och plus size. Gör storslagen entré på stranden eller bryggan i vackra och bekväma bad- och strandkläder med god passform. Det kommer ett synas att du verkligen trivs i kläderna och det gör att du känner dig superläcker!

 

Baddräkt i läcker klänningsmodell

Baddräkten i klänningsmodell är perfekt för dig som inte gillar när det sitter åt alltför mycket. Ibland kan det kännas som att badkläderna ser ut som korvskinn, men med en baddräkt i klänningsmodell så slipper du detta problem. Baddräktens utställda klänningsdel ger en luftig och smickrande look.

 

Länge leve tankinin

En tankini är en tvådelad baddräkt med en överdel och en underdel. Den passar perfekt om du inte kan bestämma dig för om det är en baddräkt eller bikini du helst vill ha. Överdelen täcker magen så du kan känna dig bekväm, men den kan även rullas upp för att ge magen lite sommarsol när du önskar det. Tycker du om idén med en klänningsmodell? Välj en tankini!

 

Kaftan och strandklänning

Föredrar du också att ha något lätt och ledigt över badkläderna på stranden? Då är det smart att ha en kaftan eller en strandklänning till hands. En härlig kaftan med läckert mönster gör dig till ett vackert blickfång. Om du vill ha något som är lite mindre iögonfallande kan du välja en enfärgad strandklänning i smaragdgrönt eller rött.

 

Baddräkt + mönstermix = sant

En snygg baddräkt med mjuka kupor och formande foder ser alltid bra ut. Många modeller har också figursmarta detaljer och rynkningar. I år är det väldigt populärt med vackra, exotiska mönster. Detta gillar vi skarpt! Vilken är din favorit?

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *