2019-04-19 | lästid: 2 minuter

Tiden bara rusar iväg. Nyss var det nyår, påsken dyker upp från ingenstans och innan man vet ordet av är det Kristi himmelsfärd … men de goda nyheterna är att Oxens stjärntecken står på tur … väntan är över! Nu är det er tur, alla Oxar. Nu river vi loss med modetips och trender som passar månadens stjärntecken.

Sådan är Oxen

Vi går ut hårt med en komplimang! Oxen är nämligen en riktig klippa – både som väninna och som partner – trogen och pålitlig. Precis som man önskar att det alltid vore. Har Oxen bestämt sig för någon eller något, ja då blir det också så. Motgångar? Visst ställs även Oxen inför problem, men hon jobbar hårt och målmedvetet på att lösa dem. Hon är inte nöjd förrän alla mål har uppnåtts. Vägen dit kan upplevas som svår, men inget stoppar Oxen som inte ger upp så lätt. Med detta sagt, ska vi inte på något sätt tro att Oxen bygger luftslott och lever i en drömvärld. Nej, Oxarna står stabilt och gillar rejäla tag. Väl övervägda beslut och behärskade val. Samtidigt finner Oxen plats för njutning, god mat och vackra ting så hon ser till att spara undan och ha en buffert som räcker till livets goda.

Oxens speciella stil

Ja, Oxen dras till det vackra och denna fäbless kan härledas till planeten Venus. Oxen uppskattar sin kvinnliga sida och visar gärna upp den. Mode? Kosmetika? Smycken? JA, JA och JA. Oxar kräva dessa tre som vi andra behöver luft för att andas! Oxen är också beredd att betala för det. Hon uppskattar speciellt kläder som är både vackra och praktiska. Material som skinn, siden och kashmir får extra mycket uppmärksamhet – det ska vara kvalitet! Oxen präglas av elementet Jord och mycket passande klär hon sig också gärna i jordiga och gröna nyanser. Även stora blommotiv och storblommiga prints är mycket klädsamt på vår Oxe. Starka, klara färger får andra bära, Oxen dras till mildare nyanser.

Oxens inredning

En lugn själ finner sig bäst tillrätta i en lugn omgivning och Oxen inreder sitt hem med kodorden: gemytligt, harmoniskt och bekvämt. En stor soffa är därför ett måste och övriga möbler måste också vara bekväma. Stolar med stor sittyta passar perfekt. Ett stort bord, så familj och vänner kan tillbringa sköna stunder tillsammans, är lika viktigt. Lika pålitlig som Oxen själv är, är inredningsstilen och den får gärna vara robust och rustik med en gnutta lekfullhet och romantik. En sak är säker – stilen är genomtänkt och på pricken så som Oxen vill ha det. Oxen väljer gärna en lantlig inredningsstil med varma trätoner och jordiga färger. Mjuk belysning, brokiga blommor och färska örter i fönstret rundar av bilden – här trivs alla.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *