2019-08-19 | lästid: 3 minuter

Tiden går fort och nu är det redan dags för nästa grupp födelsedagsbarn. Efter att vi den senaste månaden har koncentrerat all uppmärksamhet på de temperamentsfulla Lejonen är det nu dags att utforska Jungfruns väsen. Vid en första anblick är det inte helt lätt, eftersom Jungfrun alltid har något hemlighetsfullt över sig. Men det är ju just det som är det spännande – att få reda på vad det är som döljer sig under ytan!

 

Sådan är Jungfrun

Jungfrun betraktar sin omgivning med klar blick. Hennes skarpa intellekt och oslagbara organisationsförmåga visar sig snabbt. Dessa krafter har hon med sig från vaggan eftersom hennes styrande himlakropp är Merkurius. Hon lär sig gärna nya saker hela tiden och vet hur hon ska använda sina talanger på bästa sätt. Jungfrun intresserar sig särskilt för de sköna konsterna. Musik, litteratur och måleri är de områden som hon föredrar och från dessa skapar hon sig ett inre lugn som påverkar hennes omgivning på ett positivt sätt. Hon har en fördomsfri syn på världen och tycker om när hon kan göra något för att glädja sina medmänniskor. Hjälpsamhet är något självklart för henne och hon strävar efter att göra världen något bättre där hon kan. Du kan lugnt luta dig tillbaka om du har någon i din vänkrets som hör till det här stjärntecknet – henne kan du verkligen lita på. Hon kommer troget stå vid sina vänners sida om de lider av hjärtesorg. Jungfrun inser snabbt vad som behöver göras, hon tvekar inte länge utan tar lugnt och behärskat itu med saken. Hon räds inte att nämna saker vid deras rätta namn. Men hon väntar sig inte att få beröm för dessa ädla egenskaper. Hon är blygsam av naturen och man ser henne sällan slå sig för bröstet för något hon gör. Hon är verkligen en riktig Lady!

 

Jungfruns speciella stil

Klassisk, kvinnlig, elegant och alltid Lady-like – en träffande beskrivning av Jungfruns typiska stil. Hon är rätt klädd för alla tillfällen och rustad för alla olika situationer som kan uppstå. I hennes rymliga och välorganiserade garderob finns kläder i många olika material. Vare sig det är » klänning eller blus av böljande siden, byxdress med raffinerad skärning eller kavaj i engelsk stil så är hennes garderob omväxlande och elegant! Snabbt och skickligt sätter hon ihop en passande outfit. Hon är en mästare på att kombinera och fångar alltid andras uppmärksamhet. Hon älskar rutigt och skira blommönster, men vet samtidigt att en enfärgad bas är avgörande. Den som är född i Jungfruns tecken får ofta beröm för sin oslagbara modekänsla. Hon tycker om att ekipera sig själv, men hon ger lika gärna smakråd till sina vänner och man kan vara säker på att hon säger sin ärliga mening om vad som ser bäst ut.

 

Jungfruns inredning

Precis som när det gäller klädval väljer Jungfrun milda och mjuka färger när det kommer till heminredning. Hennes favoritnyanser är varmt brunt, vitt, pastellblått och jordiga färgtoner som beige och olivgrönt. Samtidigt satsar hon gärna på starka kontraster med inredningsaccessoarer i purpurrött eller violett.

Eftersom Jungfrun behöver en bra överblick är hennes hem aldrig överbelamrat. Hon väljer sina möbler noga och vet redan innan precis var hon ska placera dem för att de bäst ska komma till sin rätt. Det är viktigt för Jungfrun att det blir mysigt och ombonat. Hon väljer klassiskt eleganta soffor och fåtöljer och i övrigt gärna naturmaterial som trä. Hon rundar skickligt av den gemytliga, naturliga stilen med moderna inredningsdetaljer, eftersom hon vet att just blandningen mellan dessa båda stilar är intressant och inspirerande. I hennes hem kan man även finna många detaljer av skinn eller i silvertoner.

Så förenar en typisk Jungfru renhet, skönhet och gemytlighet, vilket gör att hon gärna får besök av sina vänner och sin familj.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *