2019-07-29 | lästid: 3 minuter

Sommaren går på högvarv och den solsäkraste tiden är här! Då passar det ju bra att vi efter stjärntecknet » Kräftan nu har kommit fram till Lejonet som har elden som sitt element. De som fyller i lejonets tecken är födda mellan 23:e juli och 23:e augusti. Hoppas att du är redo för koncentrerad energi och extravagant utstrålning – för ingen lyser klarare än Lejon-kvinnan! Hon trollbinder helt enkelt alla!

Sådan är Lejonet

Lejonet lever i förvissningen om att hon kan forma världen utifrån sina egna önskemål – och det lyckas hon med också. Hon är modig och tvivlar verkligen inte på sig själv! Detta astronomiska karaktärsdrag är anledningen till att hon lyckas med nästan allt hon företar sig och att hon når sina mål utan alltför mycket ansträngning. Med sin otämjbara energi och ständiga längtan efter nya äventyr har hon en stark dragningskraft på sin omgivning. Hon umgås gärna och ofta med andra människor och hon tycker om att stå i centrum. Men hon har samtidigt ett mycket stort hjärta och engagerar sig passionerat och självklart för dem som inte har det lika bra som hon själv. Hon har ett enastående sinne för andras behov. Den som har ett Lejon som vän kan känna sig beskyddad och omhändertagen. Långtråkigt är ett ord som inte finns i Lejonets vokabulär. Så man får inte bli förvånad om hon ena dagen bestämmer sig för att åka på en resa och redan nästa dag sitter på flyget! Att skjuta upp beslut till en annan dag är verkligen inte Lejonets livsmotto. Med sin utomordentliga organisationsförmåga lyckas hon utnyttja varje dag till fullo och hjälper gärna andra om de tillfälligt tappar orienteringen. Med ett Lejon vid din sida har du alltid kul och får den underbara gåvan av ren energi på köpet.

Lejonets speciella stil

Lejonet är verkligen en trendsättare inom modevärlden. Hon vet vad hon vill och det är framför allt: att stråla! Hon älskar glittriga och glansiga plagg. När hon är på teater eller på fest klär hon sig gärna i en elegant, extravagant stil. Färgskalan i hennes kläder matchar hennes eldiga väsen och hennes livslust. Hon uppträder gärna i lysande » rött eller läckert lila, men hon kan lika gärna komma i majestätiskt och stilsäkert vitt med » accessoarer i metallictoner. Lejonet älskar verkligen det glamourösa! Luftigt lätta material av siden eller en skimrande sammetsklänning för aftonbruk passar henne verkligen som hand i handske.

Skönhetsvård är som en ritual för Lejon-kvinnan. Och hon njuter inte bara regelbundet av vidlyftiga besök hos frisören – hon unnar sig också gärna lyxiga crèmer eller en ljuvlig parfym som förstärker hennes inre tjuskraft. För trots att hon ofta gör en stor insats för andra så vet hon att det är lika viktigt inte glömma av att skämma bort sig själv ibland!

Lejonets inredning

Lejonet tycker om när hon har gott om utrymme och hon gillar det storslagna. Hon behöver nämligen gott om plats för att kunna underhålla vänner och familj. Hon är noga med att möblerna är placerade på rätt plats i rummet och väljer noga ut de inredningsdetaljer som framhäver hennes speciella stil. Det är inte ovanligt att se barockmöbler hos ett Lejon. En dekorativ spegel och en vacker » belysning skapar den ljusa och varma atmosfär som Lejonet inte kan vara utan. Dyrbara material tillhör också Lejonets inredningsstil. Trä är ett måste för en naturlig gemytlighet, » överdrag av satin och mjuka plädar av kashmir sätter piff på interiören. När det gäller färger får det gärna vara kontraster. Ljusa toner kombinerar Lejonet på ett smakfullt sätt med uttrycksfulla detaljer i rött, kungsblått, lila, silver eller guld. Och hon skapar en härlig atmosfär där hon och hennes gäster verkligen kan trivas. För Lejonets hem kan vara vad som helst, men det är definitivt inte som alla andras!

Kära Lejoninnor, känner ni igen er?

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *