2019-06-24 | lästid: 3 minuter

Nu är det dags för ett nytt stjärntecken! När alla Tvillingarna har firat sina födelsedagar är det dags för dem som är födda i Kräftans tecken att bli firade, och det med besked. Därför är det en stor glädje för oss att få presentera stilguiden för Kräftan.

Sådan är Kräftan

Under de senaste månaderna har vi pratat om att varje stjärntecken har en födelseplanet som styr stjärntecknet. De som är födda denna månad, i Kräftan, har månen som styrande himlakropp. Vad innebär då det? Precis som månen, som förvandlas lite allteftersom dagarna går, blir också Kräftan lite annorlunda från dag till dag. Den ena dagen kan hon vara glad och sorglös för att nästa dag känna sig nedstämd och sorgsen. Känslor spelar en stor roll för månadens stjärntecken: Kräftan är en känslosam natur! En kärleksfilm på bio eller en sorgsen sång kan få tårarna att trilla. Men inte skäms hon för det! Hon är tvärtom stolt över att det är hjärtats röst och inte hjärnans som talar till henne. Och hennes intuition är oslagbar! Det gör henne både till en skeptiker och till en underbar vän och rådgivare. För att slippa bli sårad gömmer Kräftan sig ofta bakom ett hårt skal och ibland ser hon problem där det egentligen inte finns några. Men alla som har turen att komma nära hennes hjärta har en plats där för all framtid.

Kräftans speciella stil

Visst är det spännande hur en persons väsen återspeglas i hennes klädstil! Hos Kräftan går i alla fall karaktär och modesmak hand i hand. Hennes känsliga själ föredrar mjuka material och pudriga toner. Färger som aprikos och champagne tilltalar henne och kläderna som hon väljer är romantiska med vackra mönster. Blommönstrade » klänningar och skimrande » pärlhalsband passar perfekt till Kräftan. En lätt känsla av femme fatale kan omgärda henne, men hon är aldrig gräll eller påflugen. I Kräftans garderob finns det ett par dyrbarheter, nämligen stora, iögonenfallande creoler i silver. De kan vara kärt arvegods eller från hennes senaste semesterresa. Hon förstår hursomhelst att uppskatta dessa ting och kan verkligen konsten att bära dem med stil.

Kräftans inredning

Känslomänniska som hon är, behöver Kräftan en plats där hon kan dra sig undan, där hon känner sig trygg och beskyddad. Hennes hem utstrålar därför alltid en särskild värme. Månadens stjärntecken föredrar många små, mysiga ljuskällor istället för ett stort och starkt sken. Hon älskar » sköna kuddar och föredrar en hemtrevligt lantlig inredningsstil. Ibland hittar stora, gamla möbler hem till henne. Men det måste vara bra kvalitet! För Kräftan tycker om att bestämma sig en gång för alla och troget hålla sig till sitt val, precis som när det gäller att välja vilka människor som får plats i hennes hjärta. Dessutom är det viktigt att hennes hem är en plats där hon kan tanka energi och kraft. Vackra tavlor och mängder av blommor och » plantor ger henne allt det. Och precis som när det gäller hennes klädval spelar färger som pärlemor och rosa toner en stor roll.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 Kommentar