2021-05-21 | lästid: 3 minuter

Tycker du att det är svårt att hitta sandaletter som är både snygga och sköna? Då ska du kolla in säsongens läckra skodon! Utmärkande är att många är färgglada och har läckra detaljer som kraftiga eller mönstrade sulor. Vi vågar säga att vi har modeller som passar alla, även för dig som har mycket smala eller breda fötter. Filtrera bara efter vilken lästvidd du behöver så blir det lätt att hitta rätt. Fira vårens och värmens ankomst tillsammans med oss – vi visar våra skofavoriter!

Festligt och högklackat

Ingenting slår väl klassisk elegans! Matcha klackskor med kjol eller klänning för en stilig look. Eller varför inte köra högklackat till jeansen? Det blir garanterat en annan känsla än om du hoppar i dina sneakers. Det finns många snygga modeller med flashig kilklack och öppen tå som är värda att satsa på. Kilklacken gör skorna stadiga och även du som inte är van att gå i högklackat fixar det galant. Reglerbara remmar gör att passformen blir perfekt. Om det tar för lång tid att fippla med remmarna så väljer du förslagsvis ett par stilfulla slip-in av skinn. Då är det bara att sticka i fötterna och så är du redo att ge dig ut i solskenet och vifta på tårna.

Länkar: Sandaletter 1, Sandaletter 2, Sandaletter 3, Slip-in

Bekvämt på fötterna

Vem har sagt att platta remsandaler skulle vara tråkiga? Tvärtom, det finns massor av tjusiga modeller att välja på. Så satsa på ett par bekväma med läckert tvåfärgad sula. Dessa sandaler är suveränt sköna att gå i och lätta att ta av och på. Och framför allt så ger de ett lagom kaxigt intryck! Kolla in dessa godingar med grovt räfflad sula och gnistrande strassdekorationer eller andra iögonfallande detaljer. Skinn, mocka eller syntet – valet är ditt! För dig med hallux valgus har vi ett stort utbud av modeller med kardborreremmar eller elastiskt material över framfoten.

Länkar: Sandaler 1, Sandaler 2, Sandaler 3, Sandaler 4

Stilfulla sulor

Säsongens skomode förespråkar platåsulor, glada färger och fräscha detaljer. Så visst vågar du visa framfötterna i sandaletter med fräscha färger? Matcha din fotbeklädnad till någon accentfärg i din outfit för ett effektfullt resultat. Färgstarka skor ger annars ett extra lyft till en outfit i monokrom färgskala. Välj gärna en kilklack som har det lilla extra – kanske en i kork- eller bastlook. Ett annat tips är att satsa på en tjusigt flätad eller randig sula. Det bästa av allt är att du med säsongens stilfulla sandaletter växer som person, både på längden och rent bildligt.

Länkar: Sandaletter 1, Sandaler, Sandaletter 2, Sandaletter 3

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *