2019-05-27 | lästid: 3 minuter

Vem minns inte förra säsongens stora smyckestrend med framförallt stora örhängen, glittrande armband och halsband med djurtema? Nu är vi redo för nytt. Modekarusellen snurrar som alltid vant vidare i nästa riktning och vi åker gärna med – vilka härliga upplevelser vi får när nästa trend gör sig synlig! Nu är det nämligen dags att visa framsidan och lägga extra fokus vid dekolletaget. Detta område framhävs bäst med ett statement-halsband. Dessa bombastiska läckerheter kommer i olika former och färger men de har alla ett gemensamt – nämligen storleken! De är stora och uttrycksfulla och allt annat än timida. Vi har plockat ihop några luftiga outfits som är perfekta när du vill utnyttja statement-halsbandets power. Det här ska bli kul!

Det stora blå: statement-halsband i blå nyanser

Blått ingår i säsongens trendiga färgpalett och inte bara i garderoben, utan även i smyckeskrinet! Vi vurmar lite extra för halsbandet i olika blå nyanser som du skickligt matchar med vardagskläderna, kontorslooken och festblåsan. De färgglada glasstenarna glittrar vackert i solen och får dina ögon att stråla lite extra. Att tänka på med grandiosa accessoarer: välj kläder med återhållsamhet och satsa på diskreta, lugna färger, i det här fallet gärna blå och vita toner. Den vita blusen från » Dress In ger till exempel en perfekt grund att arbeta vidare på och låter ditt statement-halsband synas. Den som föredrar en mjukare övergång och inte vill satsa på så markanta kontraster väljer säkert hellre den mörkblå blusen från Dress In med sina charmiga vingärmar i chiffong. Luftiga och sköna flipflops i turkost ger den perfekta avrundningen och låter även tårna glittra i strass. Matcha med blåskimrande väska i generös modell med plats åt alla prylar.

Pretty in Pink: statement-halsband med cerise knutar

En ledig outfit med ett stänk av glamour! Perfekt till nästa shoppingrunda på stan med väninnorna. Vi gillar känslan när allt faller på plats och matchar perfekt utan att det verkar vara meningen. Satsa på ett statment-halsband med generösa knutar i cerise och silverfärgat! Wow! Låt det inte spåra ur, utan tygla effekten med en klassisk jeansjacka fast med cerise sömmar som ger precis den där genomtänkta effekten vi är ute efter. Välj sedan capribyxorna från » Laura Kent med cerise tryck i bensluten så har du skapat en perfekt matchad outfit utan att krångla till det. Du är nu både elegant och ledigt klädd. Ja, utan handväska går det förstås inte, så varför inte välja en i cerise från » Emma & Kelly och sedan passa på att matcha även skorna? Den som behöver lite höjd, väljer med fördel ett par trendiga sneakers från » Filipe Shoes med platåsula. Klart på ett kick!

Skepp ohoj: statement-halsband i maritima färger i sikte!

[27.05.2019-3]

Sommar, sol och semester i sikte! Kan det bli bättre? Den perfekta outfiten för strandpromenaden, caféet och bryggdansen måste såklart ordnas och det fixar du enkelt med käcka, maritima färger som rött, vitt och blått. Satsa på ett statment-halsband i alla tre färgerna och låt resten av outfiten navigera efter dessa. Plocka alltså upp halsbandets färger en efter en: välj en innejacka från Laura Kent i vitt, matcha med en skön kjol i rött och känn vilket schwung den bjuder på, utan att ta uppmärksamheten från halsbandet. Stå stadigt i randiga espadrillos när havet rullar och tankarna går till lediga dagar på stranden. Packa badhandduken i en charmig väska med plats för allt och håll huvudet kallt i en flätad hatt i flottans glada färger. Allt matchar och känns luftigt och skönt samtidigt som stilpoängen blir höga. Vi på redaktionen gör vågen och hälsar sommarens fräschaste outfit välkommen in i hamn!

Gör ett statement i sommar! Håll dig till reglerna och tänk på att halsbandet har huvudrollen i dessa outfits. Vilket statement-halsband är din favorit och hur skulle du matcha det? Dela gärna med dig!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *