2021-06-28 | lästid: 3 minuter

Sommar innebär avkoppling och många sköna dagar utomhus. Så fort solen visar sig så byter vi ut de murriga kläderna mot plagg i glada färger. Det är väldigt lätt att förnya garderoben med några väl valda och uppiggande inslag. Mest effekt ger ett par fräscha accessoarer att styla outfiten med. Det är bara att plocka fram dem du har eller klicka hem några nya favoriter. Kolla in vårt urval av läckra solhattar, sjalar och strandväskor.

Solhattar

Vad är väl mer somrigt än en stråhatt? Den ger din klädsel en somrig och romantisk touch samtidigt som den skyddar dina ögon mot solen. Även din ömtåliga ansiktshy får ett effektivt UV-skydd av en stråhatt. Det finns även hattar som är gjorda av ett vackert pappersstrå. Vill du inte ha en traditionell sommarhatt så kan du välja en skärmmössa eller en vikbar hatt i virkad stil. Kombinera en blommig maxiklänning med en bredbrättad hatt för en utpräglad romantisk look. Till byxor och blus eller kavaj bär du med fördel en lite kaxigare smalbrättad hatt. Matcha gärna färgen från hattens band med resten av din klädsel. Eller välj ett band med blommor eller vilddjursmönster för att styla din outfit. Hittar du inget mönster som matchar exakt så knyter du bara ett eget band runt din hatt och vips så har du en helt ny accessoar! 


Länkar: Hatt 1, Hatt 2, Hatt 3, Hatt 4

Sjalar

Önskas ett mångsidigt och lättmatchat plagg som tar liten plats? Då är det just sjalen du ska satsa på! Eller förresten, satsa gärna på flera så du enkelt kan variera din outfit. Du behöver inte ens byta om. Sjalar finns i olika storlekar, modeller och material. Allt från små kvadratiska scarfar till långa sjalar som kan viras flera varv runt halsen. Många är gjorda i polyester, bomull eller glansig satin. Men det mest utmärkande är väl den uppsjö av mönster och färger som finns på sjalar och som gör dem så mångsidiga. Det finns alltid någon modell som piffar upp din outfit och gör den både personlig och unik. Det bästa av allt är att en tunn sjal skyddar mot solen så du inte bränner dig och en tjockare sjal värmer skönt under svala sommarkvällar.

Länkar: Sjal 1, Sjal 2, Sjal 3, Sjal 4

Strandväskor

En annan somrig accessoar som ingen vill vara utan är den läckra strandväskan! Och ja, det är okej att byta ut den lite oftare än andra väskor. För vi vet väl alla att den lever ett lite hårdare liv än andra väskor. Den har nämligen ofta närkontakt med sol, sand, solkräm och (salt)vatten. Det viktigaste, förutom att den ska vara snygg, är att den är tillräckligt stor för att du ska få plats med badkläder, handduk, solkräm, vattenflaska och en god bok. Ska du vara länge på stranden ska kanske även lite fika få plats. Hos Klingel finns det många väskor i olika stilar att välja på. Blommönster eller randigt är ju aldrig fel, men det finns även många andra härliga mönster. Håll också utkik efter läckra detaljer som nitar, paljetter och flätningar eller spets- och skinndekorationer.

Länkar: Väska 1, Väska 2, Väska 3, Väska 4

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *