2020-04-03 | lästid: 2 minuter

Fåglarna kvittrar, solen står ännu på himlen trots att klockan har passerat 18 och det doftar grillat från grannens trädgård. Detta är tecken som inte kan betyda annat än att mångas favoritårstid står alldeles runt hörnet, nämligen sommaren.

Sommaren är en fantastisk årstid som vi i Nordens länder nog uppskattar lite extra med tanke på vår långa och mörka vinter. Men att veta vad man ska ha på sig på alla sommarens tillställningar är inte det lättaste. Därför har vi på Klingel tagit fram några av våra favoriter, som kanske snart även blir dina?

Redo för en sommardag

Förhoppningsvis bjuder sommaren på flera soliga dagar som gör att många timmar spenderas utomhus. Men det är inte alltid lätt att veta vad man ska ha på sig till och från stranden, på utflykten eller den spontana ute-lunchen. En fin och somrig klänning går alltid hem. Den är enkel att dra över badkläderna samtidigt som den ger dig en lite festlig look. Trivs du inte i klänning kan ett par trekvartsbyxor och en ledig t-shirt vara minst lika snyggt och bekvämt.

Hur väljer jag rätt baddräkt?

Många känner sig helt bekväma i sin kropp och har inga problem att spendera en dag på stranden i badkläder, men för vissa kan det kännas motigt. Oavsett hur du känner är det viktigaste att alltid välja en baddräkt eller bikini som du tycker är bekväm och därmed trivs i. För visst är det onödigt att känna stress över en fantastisk sommardag bara p.g.a. fel badkläder? Gillar du färg och mönster – kör på! Är du inte helt bekväm i din kropp rekommenderar vi dig en enfärgad baddräkt, det är minst lika snyggt men samtidigt mer diskret.

After beach-looken!

After beach, after work eller bara eftermiddag? Du bestämmer! Oavsett vad kan det vara roligt att klä upp sig lite inför grillfesten, ett glas vin på en uteservering eller vad det än må vara. En trend som vi hoppas är här för att stanna är klänningen med skärp i midjan. Matcha det med en snygg väska, ett par solglasögon och en hatt och du har en riktig pang-outfit!

Sommarplaner

Denna sommar blir nog för de flesta av oss lite annorlunda än tidigare, många kommer nog att spendera sin semester hemma istället för att åka iväg. Det fina med det är att vi får möjlighet att upptäcka vårt eget land. Kanske kan vi ge varandra lite härliga tips på utflykter, restauranger eller fina platser som man bara inte får missa? Dela gärna med dig i kommentarsfältet nedan.

Dessa bilder är tagna utanför Kusthotellet i den härliga sommarstaden Varberg.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *