2018-06-15 | lästid: 2 minuter

Badsäsongen är här och det är dags att göra en djupdykning ner i sommarens snyggaste badmode. När vi nu tar vi en titt på säsongens baddräkter och bikinis kikar vi förstås på de trendigaste baddräkterna, de snyggaste mönstren och stilarna som smickrar figurens alla former – från raka till runda!

Klingels modell Nina bär en riktig storsäljande baddräkt! Den mönstrade baddräkten med mörkblå botten och exotiska blommor har verkligen blivit en färgstark favorit på kort tid. Det är lätt att förstå varför. Det enkla snittet tillsammans med de dolda kuporna i innerfodret ger en trygg och klädd känsla som många uppskattar när det gäller badkläder.

Det är lite lustigt hur kvinnor som vanligtvis skyr mönstrade kläder ändå kan tänka sig att bära mönstrade baddräkter och bikinis. Egentligen är det inte så konstigt eftersom mönster har en förvillande effekt för ögat. Med andra ord blir det svårt för ögat att uppfatta kroppens naturliga former. Ett perfekt kamouflage för den som älskar att hänga på badstranden men helst inte vill ha omgivningens ögon på sig.

Detaljer hamnar alltid i blickfånget och för den som vill dra blickarna till ett vackert dekolletage, en midja eller höfter har många valmöjligheter sommaren 2018. Satsa på avvikande färger, udda skärning eller extra detaljer som ger det lilla extra åt badmodet. Just nu är det extra trendigt med sportigare modeller, volanger och randiga badkläder – både baddräkter och bikinis.

X-figuren

Satsa på att framhäva midjan med en skärning som verkligen sätter fokus mitt på figuren. Visste du att 50-talsstilen är som gjord för din timglasfigur?

A-figuren

Tvådelat eller den sortens baddräkt med två färgfält som många gånger ses på lite sportigare baddräkter. Mörkare nertill och ljusare upptill. Bikinis är grejen för A-figuren!

V-figuren

Välj en baddräkt eller bikini i halterneck-modell. Hittar du dessutom en modell med horisontella ränder eller veck från midjan och nedåt ska du slå till. Perfekt för V-figuren!

H-figuren

Håll utkik efter baddräkter och bikinis med mönster eller detaljer som skapar form och kurvor. Visst du att den lite djärvare modellen med utskurna partier passar en H-figur?

O-figuren

En avskuren modell, helst under bysten, med olika färg- och mönsterpartier är en snygg modell på O-figuren. En ”fusk”-omlott med justerbara axelband är en siluetthöjare!

 

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *