2020-05-15 | lästid: 2 minuter

Halva maj har nu gått och sommaren närmar sig med stormsteg. Även om den i år blir annorlunda, håller vi alla tummar vi har för att få några soliga dagar på stranden. Men vad ska man då ha för badkläder? I detta inlägg skriver vi om olika baddräkter och tipsar om hur du kan tänka när du väljer.

Välj den som är rätt för dig

För några veckor sedan skrev vi ett inlägg om sommarmode, där vi bl.a. pratade om att välja den baddräkt eller bikini som just du trivs i och därmed känner dig mest bekväm i. Detta kan vara en utmaning, och du kan behöva prova dig fram.

Är du mindre bekväm i din kropp rekommenderar vi en enfärgad baddräkt, den är mer diskret fast lyfter fint fram dina former. Känns det ändå lite motigt så ta med dig en fin morgonrock att vira in dig i om obekvämlighetskänslan smyger sig på. Älskar du istället att spendera en dag i badkläder oavsett om det är på stranden eller inne på ett spa rekommenderar vi en baddräkt med mer färg och mönster.

Matcha havet med denna blå dröm …

Att blått och vitt gifter sig fint är sedan gammalt, så varför inte välja att matcha havets färger med denna fina baddräkt? Perfekt för dig som inte helt kan bestämma dig för om du vill ha en enfärgad eller mönstrad baddräkt. Med knytningen framtill lyfter den också fint fram dina former och din byst.

Till dig som älskar mönster!

Kan du inte bestämma dig för en färg, och vill heller inte köpa flera olika baddräkter bara för att? Välj då en mönstrad istället. Du får flera färger samtidigt som mönstret ger liv. Vi vill slå ett slag för mönstrat! Vi blir alla glada av färg och mönster, så våga prova!

Matcha badkläderna med snygga accessoarer

Att gå till stranden eller spaet ska vara roligt, men kan för vissa kännas motigt om man kanske inte är helt bekväm i sin kropp. Att då matcha sina badkläder med snygga detaljer kan göra det hela lite enklare, och dessutom mycket roligare! En sarong, en stråhatt eller ett par snygga skor lyfter vilken baddräkt som helst och kommer att få dig att skina!

Slutligen vill vi återigen bara säga att du alltid ska välja det du är bekväm i, välj aldrig ett plagg bara för att någon annan säger det.

Trots omständigheterna hoppas vi att du får en fin sommar och kan få några soltimmar med en bra bok på stranden, i sommarhuset eller på balkongen.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *