2020-07-24 | lästid: 1 minut

Sommaren är i full gång och även om den är annorlunda i år hoppas vi att du njuter av sol, bad och grillkvällar med nära och kära – om så på distans. I detta inlägg kommer lite härliga bilder från säsongens fotografering, då vi fotade inför vår pågående skokampanj #walkwithklingel.

Sommar, sommar, sommar …

Att strosa runt i en hamn, pausa med en glass eller god mat på bryggan är väl aldrig fel. Kanske är det något som du redan har gjort i sommar? Om inte så är det ännu inte för sent!

After beach-looken!

Efter en heldag vid havet är det en fantastisk känsla att svida om till nya kläder och ta ett glas vin med en vän. Vill man inte gå på restaurang fungerar altanen hemma minst lika bra.

Starta eller avsluta dagen på bästa sätt

Ett morgon- eller kvällsdopp är lätt att underskatta – men det piggar upp och man mår så bra i hela kroppen efteråt. Passa på medan sommaren fortfarande är här!

Sist men absolut inte minst vill vi påminna dig som ännu inte gjort det att delta i vår pågående tävling på Facebook! Just nu har du nämligen chansen att vinna ett presentkort till värde av 1000 kr att handla för i vår webbshop.
Du hittar tävlingsinlägget här: https://www.facebook.com/KlingelSverige/posts/3174265462649932

Lycka till! Och njut av sommaren. ☀️

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *