2019-11-19 | lästid: 3 minuter

2019 börjar lida mot sitt slut och det är dags att fira det näst sista födelsedagsbarnet för detta år. Efter den extravaganta » Skorpionen har turen nu kommit till Skytten, ett entusiastiskt eldtecken med en mångfacetterad karaktär. Skytten har också äran att bli firad under den stämningsfulla adventstiden!

Sådan är Skytten

Skytten har en ansenlig mängd temperament och ett smittande gott humör. Hon har många vänner och bekanta, vilket inte är förvånande för i hennes sällskap är det aldrig långtråkigt. Har man henne som vän kan man verkligen skatta sig lycklig, för hennes charm och näst intill outsinliga optimism är medryckande. Hon personifierar talesättet att kunna lita på någon till 100 %, för både som vän och partner är Skytten absolut lojal och ärlig. Hennes världsvana sätt beror på att hon älskar att resa och lära känna nya länder, människor och kulturer. Hon har inte något till övers för fördomar, eftersom hon vet att livet blir mycket lättare och mer intressant om man öppnar sitt hjärta på vid gavel.

Planeten Jupiters inflytande gör att Skytten aktivt ställer sig på de svagas sida. När hon upptäcker orättvisor så är hon modig och agerar direkt – vilket gör att hon ofta uppnår ett gott resultat. Även djuren har en given plats i Skyttens generösa hjärta. Ofta spatserar en belåten katt genom hennes boning eller så har hon en fyrbent hundvän som hon tar med på äventyrliga utflykter ute i det fria. Många hästfantaster finns också bland dem som är födda i detta stjärntecken. Skytten vet hur hon ska klä sig och vad hon vill. Hon är inte rädd av sig och hoppar gärna på nya trender.

Skyttens speciella stil

Skytten är nyfiken till sin natur och testar gärna nya saker – och modetrender är inget undantag. Hon behöver nämligen omväxling i sin garderob. Dessutom vet hon exakt vad hon passar bäst i och vad som är mindre smickrande. När hon är ute och shoppar för att utöka sin garderob, så har hon redan från början en konkret föreställning om vilka plagg som faktiskt kommer att landa i hennes shoppingkassar. Inspiration från vackra ting som hon ser här och där är hon dock alltid öppen för.

Bra kvalitet och välarbetade plagg är A och O när Skytten väljer sin garderob. Hon håller utkik efter kläder som håller måttet för hennes aktiva livsstil och äventyrslust. Bland hennes älsklingsfärger finns lila, » bordeauxröd och marinblå. Även om Skytten föredrar en diskret stil, så kan man vid vissa tillfällen upptäcka en lätt dragning mot det glamorösa hållet, som exempelvis » silvriga pumps eller en » handväska med guldfärgade detaljer. Ädelstenar som djupröda granater och violetta ametister ger Skytten grace och styrka, så dessa stenar återfinns ofta på hennes smycken.

Skyttens inredning

Skytten gillar spatiösa utrymmen och vantrivs i små, belamrade rum. Hon vill kunna röra sig fritt och ha mycket plats för familj och vänner. Även om Skytten är frihetsälskande så njuter hon av att ha besök och är en exemplarisk värdinna. Hon har en fantastisk humor och skämmer bort sina gäster – inte bara med läcker mat utan kryddar också med spännande anekdoter ur sitt liv.

Trägolv ger Skyttens hem en varm och gemytlig atmosfär, men hon gillar också mjuka och » stiliga mattor. När det gäller möbler så satsar Skytten på ljusa tränyanser och » eleganta, men inte pråliga dekorationer. Sedan kompletterar hon den diskreta stilen med ett par väl valda färgaccenter – ofta med » bilder eller souvenirer som hon tagit med hem från någon av sina många resor. Personliga minnen från upplevda äventyr är mycket viktiga för Skytten och de måste absolut ha en plats i hennes hem för att hon ska trivas och må bra.

Är du kanske Skytt och känner igen dig? Eller kanske någon du känner?

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *