2019-10-21 | lästid: 3 minuter

 

Skorpionen 24/10–22/11

Vad säger stjärnorna? Stilguide för Skorpionen.

Tiden flyger fram och det är redan dags för den välbalanserade » Vågen att lämna över tyglarna till ett vattentecken, för nu är det nämligen Skorpionen som står på tur. Hur är då den typiska företrädaren för Skorpionen, hur lever hon och vilken klädstil har hon? Låt oss ta en titt och försöka förstå hennes innersta väsen.

Sådan är Skorpionen

Skorpioner tillhör de djur som fascinerar oss mycket, men som vi gärna betraktar lite på avstånd på grund av gifttaggen. Att de är oberäkneliga och snabbt går till angrepp är utmärkande drag som ofta tillskrivs tecknet, men som vid en närmare koll oftast visar sig vara fördomar. Detta stjärntecken styrs av Mars och Pluto och tillhör, liksom » Kräftan och » Fiskarna, vattentecknen. En spännande kombination som resulterar i Skorpionens intelligens och djup, liksom individualitet och viljestyrka. När Skorpionen har tagit sig an något så dröjer det inte länge tills hon tack vare fokus, förnuft och analys uppnår sitt mål. Men hon nöjer sig inte med det uppenbara utan gillar att titta bakom kulisserna och att gå till botten med saker och ting. Skorpionen lever ett aktivt liv och det blir aldrig långtråkigt för dem som finns i hennes omgivning.

Förutom en utpräglad viljestyrka, är Skorpionen mycket medkännande. Människor som en gång har tagit sig in i hennes hjärta, vet att uppskatta hennes älskvärda och pålitliga sätt. Hon är nämligen en lojal vän som alltid står på ens sida och som man utan vidare kan anförtro en hemlighet. För sina närstående gör Skorpionen verkligen allt och lite till.

Skorpionens speciella stil

En Skorpion älskar omväxling när det gäller allt – och hennes garderob är inget undantag. Men hon har ett motto och det är att kläderna helst ska vara feminina och sensuella! Hon trivs mycket bra i klassiska och eleganta svart–vita kombinationer, men bär även upp en vacker, röd färg. Allra viktigast för Skorpionen är att kläderna har en perfekt skärning som framhäver hennes bästa sidor. Hon gillar också färgaccenter, exempelvis en » väska i skimrande azurblått, djupt mörkgrönt eller lysande orange. Plagg som absolut inte saknas i detta stjärnteckens garderob är en klassisk fodralklänning, samt eleganta koftor och kavajer i olika modeller. Även en klassisk byxdräkt med matchande » lackskor är en klädsam stil. När det gäller smycken så vet månadens stjärntecken vad hon passar bäst i och bär därför gärna smycken med rubiner och mörkröda granater oavsett om det är ringar, halsband eller armband.

Skorpionens inredning

Skorpionen har ett växlande temperament och därför kan även hennes inredning förändras över tid. Hon inreder och dekorerar precis som hon känner för, huvudsaken är att det är intressant! Hon älskar kraftiga och starka färgnyanser och avstår helst från pastelltoner. Hennes inredning är framför allt nobel och elegant. Svart, vitt och vinrött är färger som återkommer i Skorpionens boning, vilken bäst kan beskrivas som kontrastrik med en gnutta extravagans. Så därför finns i hennes hem ofta stilblandningar som raffinerade arrangemang med antika möbler kombinerat med moderna detaljer. Även om Skorpionen älskar utsökta material som förstklassigt skinn och ädla metaller som guld och » silver så finns det ändå många inom stjärntecknet som uppskattar den romantiska, » lantliga stilen. Särskilt i köket – där måste det vara ombonat och hemtrevligt, för här tillbringar månadens födelsedagsbarn gärna många gemytliga stunder med familj och vänner.

Du som är Skorpion, passar detta in på dig? Eller kanske på någon du känner?

https://www.klingel.de/magazin/stilwegweiser-fuer-skorpion-frauen/

 

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *