2019-09-02 | lästid: 2 minuter

Är du på jakt efter nya höstskor? Behöver du en ny halsduk? Eller är det en väska som står överst på din inköpslista? Vi på Klingel vill gärna inspirera dig och har därför valt ut några av våra favoritaccessoarer bland höstens alla fina skor, väskor, halsdukar, mössor och vantar.

Gillar du det monokroma, där du riktigt kan frossa i en enda färg, eller vill du hellre ha en accessoar som sticker ut? Här kan du välja och vraka oavsett vilken stil du föredrar!

 

Sko dig inför hösten

Höstens skonyheter kommer i en mängd olika färger och material från märken som Rieker, Liva Loop och Jana. Ett par rejäla kängor med snörning och praktisk dragkedja och dessutom härligt värmande foder passar perfekt för den skandinaviska hösten. Ett par stövletter i skinn är ett utmärkt val som håller länge och bara behöver lite ny impregnering då och då. Eller välj ett par sneakers med härligt blommönster som piggar upp lite extra under krispiga höstdagar i solskenet.

 

Matcha med rosa nyanser

Utstråla harmoni genom att matcha dina olika accessoarer med varandra. Med en rosa ullhatt från Seeberger håller du dig varm om huvudet, knyt en härligt mjuk, rosa halsduk om halsen och stoppa in händerna i ett par varma och sköna vantar – nu är du redo när höstluften börjar bita!

 

Uttryck din stil med en handväska

En väska kan säga mycket om dig och din stil. En röd väska med både handtag och axelrem är praktisk eftersom du kan bära den på två olika sätt, men den blir också en läcker färgklick till en annars diskret outfit. En ryggsäck är perfekt när du vill skona axlar och rygg, speciellt om du har mycket med dig, eftersom du får en jämn viktfördelning. Vill du ha något speciellt? Då är en läckert paisleymönstrad väska kanske något för dig. Den här har reglerbar axelrem som kan tas av och rejäla handtag. Du kan också variera din stil genom att piffa upp väskan med en scarf eller en tofs som du knyter fast. Vilken väska passar bäst till din stil?

 

Håll värmen med en färgstark halsduk

Blommönster, klassiska rutor eller pastelligt rosa? Vilken halsduk skulle du välja? Det vackra blommönstret är härligt elegant, medan den rutiga halsduken i de klassiska höstfärgerna är sofistikerad i all sin enkelhet. Den stickade halsduken balanserar den ljuva rosa färgen med det trendigt grovstickade.

Känner du dig välekiperad inför hösten nu?

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *