2019-02-08 | lästid: 3 minuter

Just nu befinner vi oss mitt i smällkalla vintern och det skönaste är såklart att klä sig i flera, tjocka lager för att hålla värmen. Kanske känner man sig lite otymplig när man lufsar fram i tjocka, grova skor … men att klä sig värmande behöver inte betyda att man automatiskt klär sig otympligt! Vinterskorna måste faktiskt inte vara stora och klumpiga – för när det kommer till valet av skor finns det hur mycket som helst att välja mellan.

Höga stövlar tycks aldrig gå ur tiden och de flesta av oss har säkert minst ett par i garderoben. De passar lika bra till vardag som till fest och dessutom håller de benen varma. Läckra overknee-stövlar når ovan knäet och har oftast en dragkedja i sidan som gör att de är lätta att ta av och på. Inte sällan kan du hos Klingel hitta olika varianter och färger av samma stövel. Välj själv om du föredrar modellen i svart, grått, blått, brunt, rött eller grönt – eller kanske köper du ett par i varje färg? Är du en person som föredrar lite lägre stövelskaft rekommenderar vi dig att ta en titt på våra trendiga, färgglada modeller med blommönster. Och glöm inte att matcha dina nya stövlar med passande accessoarer!

Stövlar med välgjorda detaljer

Jordfärger som khaki, grönt och brunt har något visst och känns lugnande för själen! Vi gillar dessa mockastövlar med rejäl klack och uniformsknappar, som påminner om pärlor, i sidan. Fixa en romantisk stil genom att matcha stövlarna med bohemiska kläder, till exempel en fladdrande kjol eller klänning. På vintern tar du med fördel en klänning i ull tillsammans med ett par färgglada strumpbyxor. Eller varför inte en lång blus eller tunika? Bara fantasin sätter gränser!

Romantiskt blommönster eller klassiskt svart?

Är du en klassisk typ eller gillar du att piffa till dig lite extra med blommor och färg? Oavsett vad du föredrar, har vi ett stort skosortiment med något som passar alla! De här höga, svarta stövlarna i skinn har dragkedja i sidan och en stabil klack. Modellen är tidlös fast ändå trendig med uppvikbar front som ger overknee-stilen utan att gå över knäet. Den känns alltid lika aktuell, år efter år. Helt klart ett köp som står sig! Du som istället vill ha lägre stövelskaft kan satsa på ett par stövletter eller ett par western-boots. Just dessa modeller är översållade med blommor – så läckert och romantiskt!

Overknee-stövlar med leopardmönster

Grr ..! Här har vi ett par klassiska overkneestövlar med en läcker twist, nämligen en leopardmönstrad klack! Matcha stövlarna med ett par svarta byxor, en svart tröja och en svart fuskpäls för en extra sofistikerad city-look!

Overkneestövlar i mocka

Föredrar du stövlar utan hög klack? I vårt sortiment hittar du stövlar med både hög och låg klack. Här har vi tagit fram ett par stabila och stadiga overknee-stövlar med lägre klack. Sulan har profil, vilket ger bättre grepp när det är halt ute. Det konjaksfärgade mockaskinnet är både mjukt och slitstarkt. Matcha gärna stövlarna med ljusa byxor och en grå ylletröja för en mysig vinterstil!

Så vad tycker du om ovanstående stövlar? Har du hittat några som passar dig? Beställ redan nu!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *