2020-10-30 | lästid: 5 minuter

Många av oss tänker kanske att bekväma underkläder är tråkiga, och att skira spetskreationer bara är dekorativa och för syns skull. Men det stämmer ju inte alls med verkligheten! Det finns massor av underkläder som är både läckra och sköna, så passa på att skämma bort dig själv med trosor och behå som sitter bekvämt, ger bysten det stöd den behöver och en fin form. Allt på en gång. Och det bästa av allt är att man faktiskt känner sig lite snyggare när man har fina underkläder. Samtidigt är ju de bästa underkläderna de som vi inte ens märker av själva, eftersom de sitter så skönt. Som en hemlighet – den syns inte utåt men märks på din hållning och självkänsla.

Helkupa – perfekt för dig med stor byst

Om du har stor byst är en behå med helkupa perfekt, eftersom den fångar upp hela bysten och ger perfekt stöd. Och den här fantastiska behån med matchande trosor går ända upp till kupstorlek H och har lätt transparent, mönstrad spets upptill. Den saknar bygel och har istället ett brett, mjukt och elastiskt stödband under bysten som ger mycket bra stöd och stadga. Axelbanden är breda och vadderade, vilket ger axlarna avlastning – något som är speciellt viktigt om bysten är tung. Trosorna går högt upp i midjan och har mycket hög andel elastan som gör att de är oerhört följsamma och bekväma. Linning och benöppningar är elastiska, vilket också gör att trosorna är mycket sköna på.

Länkar: Bh, Trosor

Matcha perfekt eller plocka upp en färg

Föredrar du en bygel-bh kanske den här från Miss Mary är något för dig. Också här rör det sig om en helkupa som har dekorativ spets runt hela behån. Kuporna är delade och den nedre delen är fodrad. Även i ryggen går spetsen lite högre än resten av behån. Vadderade sidstöd ger utmärkt komfort och behaglig avlastning. Axelbanden är sött dekorerade, elastiska och går ner som i ett V på baksidan. För att matcha behån perfekt finns det en trosgördel i samma serie. Gördeln är lätt formande och är tillverkad i mikrofiber som känns mycket mjuk och skön mot huden. Upptill på framstycket syns samma fina spets som på behån, fast på trosgördeln är den helt ogenomskinlig. Linningen och benöppningarna har mjuka, elastiska avslut och grenen är bomullsfodrad. Vill du ha en behå som bryter av något kan du plocka upp färgerna från trosorna med behåns färger. Till exempel med den här söta behån från Susa som har elastisk, blommönstrad spets fram. Kupan är tredelad och ogenomskinligt fodrad. Ju större behån är desto bredare blir axelbanden, vilket ger ökat stöd och anpassad avlastning för axlarna eftersom bysten blir tyngre.

Länkar: Bygel-bh med spets, Trosgördel, Bh med elastsik spets

Läckerbit för speciella tillfällen

Speciella tillfällen måste ju inte innebära att man går på bröllop! Ibland vill man vara extra fin även en helt vanlig torsdag och vad kan då passa bättre än att börja med fina underkläder! Det här setet från Susa har ett ljuvligt broderi i söta färger och ger det där lilla extra. Behån är en helkupa utan bygel och har breda, vadderade axelband. Kuporna är tredelade och har stabiliserande sidstavar. Trosorna har mesh med broderi i sidorna, resårlinning och elastiska benöppningar och är av mycket mjukt och elastiskt material som känns skönt mot huden.

Länkar: Bh, Trosor

Vardagsfin med praktiskt tvåpack

När man hittar en favoritbehå är det ju perfekt om den finns i tvåpack så att man kan växla ofta. Som den här från Blue Moon, som finns i mullvad & vitt. Den har tredelade helkupor med blommönstrad spets, rakskuren rygg och skönt vadderade axelband som inte skär in. Den vita behån är perfekt att matcha med trosgördeln från Miss Mary som beskrivs ovan. Trosgördeln finns nämligen både i grått, vitt och blått och har genomskinliga spetsbesättningar fram samt mjuka och elastiska avslut och är lätt formande, vilket kan kännas skönt och formar figuren fint.

Länkar: Bh, Trosgördel

Så se till att du alltid kan känna dig lite extra fin och samtidigt oerhört bekväm. För vi är alla värda att få ha plagg som sitter skönt. Hela dagen!
Har du koll på om du har rätt bh-storlek? 7 av 10 kvinnor har faktiskt inte det. I en tidigare blogg tipsar vi om hur du tar reda på om du har rätt storlek eller bör byta.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *