2020-04-17 | lästid: 2 minuter

Nu när värmen och våren gör sitt intåg är det hög tid att förnya skogarderoben. Och vad passar väl bättre än ett par snygga och bekväma sneakers? De funkar i alla sammanhang och finns i många olika modeller och färger. Tidlösa sneakers är en bra bas, men det är alltid roligt med något fräscht, så vårt tips är att satsa på ett par som drar blickarna till sig! Kanske ett par i mjukt skinn eller med en läcker materialmix? Eller varför inte ett par med blommigt mönster eller platåsula – vad gillar du bäst? Vi hjälper dig att hitta rätt!

Glitter och glamour

Du har väl inte missat att man inte alls behöver bära högklackat när man klär upp sig eller ska gå på fest. Det är supertrendigt att matcha finkläderna med ett par läckra sneakers, gärna i ett glittrande eller glänsande material. Stämningen blir på topp och det bästa av allt är att du inte behöver avbryta dans eller festligheter på grund av skoskav! Sneakers passar lika bra till klänning som till byxor och kan enkelt förgylla även vardagens promenader.

Färg efter humör

När naturen börjar grönska så väcks en längtan efter att byta de dova färgerna till färggladare nyanser. Våga välja ett par knalliga sneakers i gult eller cerise för att pigga upp dina vintertrötta fötter. Vill du vara lite mer diskret så väljer du med fördel ett par i mild pastell – eller så tar du både och. I vilket fall som helst så har vi många färger att välja på, så valet är ditt!

Trendig look

Du som gillar en sportigare stil har säkert redan ett gäng sneakers till vardag och träning, men har du kollat in vårt sortiment med läckra platåsneakers? De förenar den bekvämlighet du är van vid med det lilla extra som gör att de blir ett vackert blickfång. Vad sägs om ett par med ormskinnsmönster eller iögonfallande, randig sula?

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *