2020-02-06 | lästid: 1 minut

I det här inlägget guidar vi dig hur du kan omvandla din basgarderob till en festgarderob. Basgarderoben innehåller inte bara plagg som underlättar i vardagen. Smyckar du plaggen rätt uppstår det gnistor och glamour!

Låt dina smycken ta plats

Sätt guldkant på tillvaron med hjälp av smycken. Var inte blygsam när det kommer till att välja smycken för kvällen. Smycken är en liten detalj som gör stor skillnad. Dina örhängen kan avgöra vilken känsla din look utstrålar. Ett par stora, maffiga örhängen ger din outfit en dramatisk känsla medan ett pärlhalsband ger en mer proper och elegant look. Du kan även höja lyxfaktorn genom att låta en känsla möta en annan. Varför inte bryta av pärlhalsbandet med en stor, maffig och kaxig ring!

Väskor med karaktär

Gör modesuccé genom att sätta väskan i centrum. Skaffa dig en paljettväska och skapa feststämning för både dig och din omgivning. Eller varför inte välja en väska i din favoritfärg? Våga satsa på en väska som tar plats – det ger festeffekt till din look!

Rätt skor ger lyxig lyster

Upptäck hur mycket rätt skor gör för din outfit! Ta ut svängarna när du väljer skor inför kvällen och höj festkänslan till skyarna med ett par glammiga skor. Satsa gärna på ett par glittriga pumps och bli festens stjärna.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *