2018-09-17 | lästid: 3 minuter

Vilka härliga trender har vi att vänta denna säsong? Om vi ska nämna bara några godingar från året som gått så hade vi pasteller och blommönster under våren och helvita outfits och klassiker i denim under sommaren – vilket härligt modeår det har varit! När vi på KLINGEL spanar inför hösten och vintern välkomnar vi gamla godingar med trendiga vinklingar. Nu ska vi inte hålla dig på halster längre, utan avslöjar fylliga bärnyanser, tidlösa, maritima ränder och eleganta godingar i svart och vitt!

Mustiga smaker och bäriga nyanser

Höstmode utan bärfärger? Kommer inte på fråga! I takt med att vädret blir kallare, ökar behovet efter varmare färger och mer djup i nyanserna. Höstens färgpalett levererar mustiga nyanser av plommonlila, aubergine, bordeaux och karmosinrött. Under hösten och vintern ser vi dessa bäriga toner på olika material, t.ex. skinn. Spana in den senaste kollektionen från » Laura Kent med en cool skinnjacka och skinnkjol i fräck bordeaux-färg. Även andra material som sammet och satin utgör en viktig byggsten i höstens mode. Vi tipsar om den glansiga toppen med vattenfallsringning och om brokadkavajen med blommönster mot mörk bakgrund – vansinnigt smakfullt och läckert!

Den maritima stilen går i land: rött, vitt och blått i sikte!

Varför gå över ån efter vatten? De flesta har redan ett eller annat plagg i garderoben som skulle platsa i den maritima stilen, men det är lätt hänt att man glömmer bort denna starka modestil som alltid lurar runt hörnet. Randiga plagg i rött, vitt och blått är A och O bland flottans vänner och denna höst utgör inget undantag – men man har spetsat till stilen något och blivit extra cool, närmast street smart. Vi tipsar om sköna joggpants i mjuka material med kaxiga revärer. Matcha med en sweatshirtjacka från Laura Kent så är du i hamn. Välj en randig topp med stjärnor och lustiga pratbubblor för att lätta upp stilen. Maritimt funkar alltid och du väljer själv om din outfit ska piffas till ytterligare med t.ex. en mörkblå axelremsväska från » Collezione Alessandro eller om du vill gosa in dig i den sköna tröjan med flätstickade detaljer. Vi är redo att lägga till, är du?

Motsatsernas drömpar – svart och vitt

Trender kommer och går, förvisso, men ett speciellt team bör man inte glömma i första taget, nämligen modets eget dream team: svart & vitt! Det skapas ständigt nya kollektioner med dessa två involverade och denna säsong är inget undantag – vi väljer mönstrat i svart och vitt. Det kan vara ränder med smart placering, revärer av glittrande paljetter eller prickigt. Möjligheterna är oändliga och att matcha en elegant knytblus med ett par rockiga leggings i skinnimitation är verkligen att utnyttja modet till fullo. Glöm inte att vira sjalen skönt om halsen, för vinterns kalla vindar kommer förr eller senare.

Vi är så spända på att höra vilken av dessa tre trender som du gillar bäst. Går du all in för bärnyanserna, satsar du på flottans glada färger eller håller du dig till ett beprövat kort i svart och vitt? Vad har du på dig i höst?

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *