2019-04-12 | lästid: 2 minuter

En av våra favoritdetaljer denna vår är rosetten! Varför? Jo för att få detaljer piffar upp en outfit lika effektivt som en söt rosett. Nu när vårens och sommarens mode har landat i webbshoppen ser vi detaljen överallt. En charmig rosett är en given trenddetalj som vi ser på såväl blusar, klänningar och skor denna säsong. Vi har plockat ut våra favoritrosetter från webbshoppen.

Söta detaljer gör hela skillnaden

Vi älskar plagg och accessoarer som är prydda med rosetter. Här piffas två enkla toppar och en fin handväska i silver till med hjälp av den finfina trenddetaljen. Tänk på att en större rosett skapar ett elegant och dramatiskt intryck medans en liten rosett gör din outfit söt och flickig, vad passar din stil bäst?

Klä dig som en stjärna

Vi är stolta över att vårt sortiment har något för de allra flesta, det visar sig bland annat med hjälp av dessa snygga klänningar. För dig som är piffig och ska gå på ett cocktailparty passar det randiga fodralet med en fin detalj knuten på sidan alldeles perfekt. Ett extra plus får de fina blommorna – en annan populär trend vår 2019!
För dig som föredrar en avslappnad loose fit passar den röda klänningen i luftigt material utmärkt, här yttrar sig rosetterna diskret på ärmarnas slut.
Klär du dig allra helst i en klassisk klädstil men har tröttnat på svart? Då är denna lila skapelse definitivt något för dig.

Säg det med skorna

Vi älskar skor! Matcha dina bekväma ballerinaskor med ett par ljusa jeans och en romantisk tunika för en perfekt jobboutfit. Om du verkligen vill göra ett statement tycker vi att du ska välja ett par eleganta pumps med stilettklack och matcha tillsammans med ett svart fodral.

Smycka dig med trenden

Gnistrande smycken med vackra rosetter är något utöver det vanliga, inte sant? Vi tycker att dessa smycken passar perfekt till ett festligt tillfälle tillsammans med en blommig vårklänning. Men varför nöja dig med att bära fina smycken endast till fest? Om du vill dressa ner dessa pampiga och glittriga smycken tycker vi att du ska matcha de tillsammans med ett par svarta jeans och en enkel vit topp. Maffiga smycken gör sig oftast allra vackrast tillsammans med enkla plagg som kontrast.

Knytblusen är omåttligt populär

Knytblusen är här för att stanna! Vi har valt ut våra favoriter bland nyheterna. Den vita blusen med svart rosett i luftigt material passar perfekt till jobbet. Vi har även valt ut ett par blusar i knalliga färger till dig som är uttåtriktad och inte har något emot att skina lite extra. För den modiga passar en större rosett, för den diskreta en mindre. Sätt en romantisk touch på din outfit för en kvinnlig känsla.

Vilket är ditt favoritplagg?

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *