2020-03-06 | lästid: 1 minut

Snart är påsken här och vi ser fram emot att smycka hemmet med sött pynt och vårfina dekorationer. Låt gulliga kycklingar och dekorativa påskharar hälsa på hemma hos dig och duka bordet i vårens vackra färger! Här ger vi dig lite inspiration.

Påskharar, söta kycklingar och vackra blommor

Vad vore påsken utan prydnadsfigurer såsom kycklingar och påskharar? De söta djuren passar perfekt på fönsterbrädan, i bokhyllan eller på bordet. Hälsa gästerna välkomna med en vacker blomsterkrans på dörren och låt en fönsterdekoration med fint broderi bli ett vackert blickfång. Det är inte mycket som behövs för att du ska få till den där rätta påskstämningen!

Påsken är godsakernas tid!

På påsken får man unna sig lite extra, eller hur? Servera godiset eller påskfikat i en fin skål eller på ett vackert fat. En skål fylld med marsipan eller choklad blir också en bra present. Vill du imponera med en kaka utöver det vanliga, så baka en i form av en påskhare! Garanterat uppskattat av både stora och små. När vårsolen värmer passar det fint att ta en kopp kaffe eller varm choklad på balkongen eller i trädgården. Och då gärna i en söt mugg. Till detta unnar vi oss förstås en läcker kaka!

Duka fint till påskmiddagen!

Påsken är en bra anledning att bjuda familj och vänner på en härlig måltid, en lång söndagsfrukost eller en god brunch. Välj en duk i grönt, gult eller lila, gärna med vårfint motiv. En servis med blommor passar fint både under påsken och resten av året. Pynta bordet med söta djur som kycklingar, tuppar och påskharar. Tulpaner och påskliljor hör såklart också till. Väljer du blommor hos oss kan vi garantera att de håller sig fina även till nästa påsk!

Glad påsk!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *