2021-03-12 | lästid: 2 minuter

Klingel presenterar tre av vårens största färger, nämligen citrongult, salviagrönt och ljusrosa. Lika självklara i naturen som på tröjhyllan. Dessa primörfärger längtar vi efter varje vår, men i år kanske längtan är starkare än någonsin. Vi kan dessutom avslöja att vårens stora bubblare när det kommer till material är brodyren – materialet är på stark frammarsch och för tankarna till bryggdans och somrig romantik. Näpet och kaxigt på samma gång. Så på med brodyrblusen, sätt ett halmstrå i mungipan och virvla ut i nästa modedans.

Citronen den gula

Nu vill vi ha ljus och känna luft under vingarna likt den ovetande citronfjärilen som plötsligt fladdrar förbi i säsongens trendigaste färg. Materialen i vårens kollektion är luftiga, lätta och naturliga. Vi längtar efter bullar och saft i bersån igen. Vi vill ha söta påskkycklingar och läskande sorbet. Ta ett vaniljkex till, vettja! Den modemedvetna väljer citrongult i kombination med sandiga, beige nyanser tills värmen är här och det känns rätt att matcha med vitt och bruna ben.

Länkar: Kavaj, Blus, Jeans, Sjal, Väska, Slip-in

Sval i salviagrönt

Säsongens kanske mest sofistikerade färg andas sval elegans med en lätt dimhöljd underton av grått, vilket leder tankarna till en klorofyllfylld tillvaro med fräsch pistageglass på menyn. Vem vill inte ha vår och sommar nu? Vi får ge oss till tåls och se över garderobens utbud så länge. En monokrom outfit är inte att förakta och kan med fördel varieras genom materialvalet – säg, en glansig blus till ett par matta byxor och en grovstickad kofta. Så listigt!

Länkar: Tröja, Axelremsväska, Sandaletter, Kjol


Rosa drömmar

Sockervaddens, körsbärsblomstrens och magnolians näpna färg som får vissa att se rött och andra att smälta. Säsongens måste, säger vi! Ingen vår utan ljuvligt, ljusrosa mode och just denna säsong är färgen en av de poppigaste pastellerna. Vi tipsar om luftiga, frasiga plagg med spets och brodyr. I väntan på sommarvärmen väljer vi skor att dansa som på moln i och matchar såklart med en jacka för att inte tappa temperatur. Passa på att hämta inspiration i klänningar som längtar efter skolavslutning, midsommarafton och lediga dagar.

Länkar: Klänning, Halsband, Jeans, Skor

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *