2019-05-22 | lästid: 3 minuter

Det finns många sätt att fira nationaldagen och sommarens antåg: Kanske skrudar du dig i folkdräkt och marscherar ut med fanan högt i topp och solsken i blick. Kanske tar du dig en titt i kungliga slottet istället. Ja, varför inte ta spårvagnen till klassiska Skansen? Vissa hissar flaggan, andra sjösätter båten. Alla firar vi mer eller mindre och på vårt eget sätt. Huvudsaken är att det känns rätt! Här på redaktionen slås vi av den perfekta färgduon som gult och blått faktiskt utgör. För oss känns den som en synnerligen fräsch kompott som smakar sommar, sol och lediga stunder!

Såhär i ljuvlig sommartid känns det extra aktuellt med en outfit i blått och gult. Du skapar enkelt en ledig look med de supersköna byxorna från Gerke. De har powerstretch och hela 6 % elastan. De kan alltså sitta på långt in på småtimmarna utan att klämma åt för mycket. Matcha med en fräsch topp i gult och blått från Dress In och runda av hela härligheten med ett par flipflops i blått eller gult. Om kvällen blir sval kan en tröja från Dress In värma skönt.

Ta höjd för det svenska vädret och var beredd på lynniga vändningar och plaskande regn. Se alltså till att ha gummistövlarna redo. De korta, gula är käcka och matchar din outfit perfekt!

Elegant mode i sommarens svala mix av blått och gult

Powerpingla eller Powerwalker? Såklart vi på Klingel har något för alla smaker! Sommarens eleganta powerpinglor väljer förmodligen de skyhöga sandaletterna i blått, gult och vitt. Redaktionens favoriter, vill vi bara inflika! Och är ni bjudna på bröllop i sommar passar inget bättre än den klassiska fodralklänningen i gult från Alba Moda. Matcha med en elegant hatt från alba Moda och visa att du är med på noterna. Föredrar du en powerwalk eller en stilla kanothajk väljer du hellre flashiga sneakers i blått, vitt, gult och guldfärgat – och med platåsula dessutom – trendigt värre!

Sveriges herrar väljer förmodligen den stilrena och klassiska kostymen från Roger Kent i mörkblått och matchar med en rutig skjorta från Babista. Om etiketten inte kräver kostym, kan man med fördel välja den trendiga kavajen från Boston Park. Den är nämligen i jersey och riktigt mjuk och behaglig samtidigt som den ger ett dressat intryck. Win–win, alltså! Matcha sedan med en blågul, läcker skjorta rån Babista. Ta favoritjeansen från tvättstrecket eller beställ ett par joggerjeans från Babista – vi vågar lova att de blir dina nya favoriter. De ser ut som jeans men är sköna som mysbyxor! Stampa takten i ett par sköna seglarskor  som rundar av hela stassen på ett suveränt sätt. Heja blågult!

Blir det sommarfika i bersån eller finkaffe i hammocken med surrande humlor som sällskap! Då passar den söta jeansklänningen från Laura Kent perfekt med sina broderade blommor och sitt flätade skärp. Matcha sinnebilden av svensk sommar med ett par slip-in i blått och guldfärgat. Smaska på kärleksmums, ta en påtår och ha en riktigt skön sommar!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *