2019-11-12 | lästid: 3 minuter

Som vi har väntat – äntligen ett nytt märke med välsittande damkläder i stora storlekar! Hos MIAMODA möts vi av klassiskt och elegant mode med plats för hela härliga kroppen utan avkall på form och eleganta linjer – vilken fullträff!

Vi på Klingel tycker att mode ska vara kul och att det ska vara enkelt. I alla fall inte svårare än man gör det. Det ska inte spela någon roll vad som står på agendan: en shoppingtur på stan, en intensiv dag på kontoret eller kanske en kväll på teatern med efterföljande tête-à-tête. Det måste vara möjligt att hitta kläder som passar också i generösa storlekar! Med mode från MIAMODA är det lätt att få till känslan av att alltid vara rätt klädd. Här hittar vi mode med vackra snitt och optimal passform i varje storlek, inte bara de minsta. Mönster och färger är väl anpassade efter plaggets skärning.

Att få känna sig fin …

Känslan i sig är ju inte unik enbart för damer som drar större storlekar, nej den eftersträvas av i stort sett alla. Den är bara svårare att realisera för de resliga big size-kvinnorna. Varje plagg från MIAMODA tar dig ett steg närmare den där känslan. Hos MIAMODA satsar man inte bara på stora storlekar, utan på genomtänkt mode för plus size-kvinnor. Ytterplagg och festkläder kan vara trixigt, men MIAMODA har mycket att välja på.

Vilken vinterjacka väljer du?

Glamour måste inte glittra! Underbart mjuk fuskpäls som passar lika fint till långklänning som till jeans. Välplacerade blockpartier leder ögat att se smäckra linjer som inte bygger utåt – vi på redaktionen bara älskar den! Kan man ha den till pyjamas också, tro?

Klassisk yllejacka med klädsam ståkrage och smidig knäppning. Rak modell med generöst med plats och välplacerade linjer som ger ett slankt intryck. Dressa upp med nätta stövletter och festväska när du ska på baluns och tona ned med yllemössa och hemstickade vantar när du ska fika med väninnorna. Mycket användbar och lättmatchad!

Den som shoppar sitt big size-mode från MIAMODA har så stora valmöjligheter att tanken på att handla i en vanlig klädbutik känns helt barock. Vi på Klingel vet att det finns välsittande mode för alla. Plaggen från MIAMODA finns i storlek 42 till 64 och du beställer enkelt dygnet runt i vår webbshop. Där finns det alltid tid att fundera. Riktigt smidigt och sannerligen smart. MIAMODA ger alltid känslan av att du får lite mer. Shoppa smart och låt nu kurvorna ta plats!

 

Glöggmingel, bröllop, teater …

… då vill vi slå ett slag för en klassisk festklänning i grönt. Materialet är supersmart med mycket stretch. En flikig chiffongtopp ger de perfekta proportionerna och hela härligheten omfamnas av en kant av lagom glammiga paljetter. Med en festklänning som denna känner du dig både välklädd och påklädd samtidigt som det kikar fram en liten strimma hud i öppningarna på axlarna. Klassisk klänning som blir garderobens smarta investering i åratal framöver.

Lämna kronjuvelerna hemma

Roa dig kungligt och slå klackarna i taket i denna fina klänning som sitter så bekvämt och samtidigt är lyxigt rustad med både pärlor och strass i halsringningen. Det räcker med ett par örhängen och en glittrig handväska så är du festens drottning! Söta ¾-ärmar med volang ger feststilen ytterligare ett lyft.

MIAMODA levererar!

Får vi presentera den perfekta nyårsblåsan: stretchig klänning i rak modell med eleganta ¾-ärmar som ger ett slankt intryck samtidigt som armband och klocka får plats att synas. Spännande halsringning med pärlor och glittrande strass – ett statement i sann partystämning. Komplettera med fuskpäls, höga klackar och matchande handväska så ringer du in det nya året med stil!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *