2018-11-05 | lästid: 1 minut

Plisserat skapar spännande texturer i vinterns festmode. De effektfulla vecken syns på kjolar och klänningar, men också som detaljer på festfina blusar och toppar. Trendigast är den plisserade trumpetärmen.

I vinter dyker de omtyckta plisseringarna upp i en mängd olika skepnader hos Klingel. Bland materialen syns fuskskinn, mönstrad sammet, transparent chiffong, spets och stickat. Färgerna puderrosa och rött sticker ut i kollektionen, men även klassiker som svart och midnattsblått fungerar fint med plisseringar. Att klä sig i svart blir roligare när det händer något med tyget. Plisserat skapar ett vackert fall och får tyget att skifta i olika nyanser.

Plisserade detaljer

Många blusar i kollektionen har plisserade detaljer, exempelvis ett plisserat tyglager som skymtar fram i nederkanten eller i ryggpartiet. Plisserade ärmar är en annan favorit, allra helst plisserade trumpetärmar som ger en uppdaterad och lekfull silhuett.

I kollektionen finns förstås också plisserade kjolar, klänningar och jumpsuits.

Svepande chiffong

Överlag är ärmarna i fokus den här modevintern med fladdermusärmar, breda volanger och band. Svepande, capeliknande chiffongärmar ger omedelbart ett elegant och festligt intryck. Det märks att säsongens designers har lekt mycket med proportionerna när det kommer till ärmarna.

Som alltid hos oss, finns många av plaggen upp till storlek 64.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *