2020-01-10 | lästid: 2 minuter

När kylan smyger sig på är det enda man vill att krypa upp i soffan under en härligt tjock filt med en kopp rykande varm choklad. Kanske ser man om en favoritfilm eller läser en ny, spännande deckare. Helt säkert är dock att hemmamyset blir allra bäst om man har bekväma och sköna plagg att ta på sig. Kolla in Klingels nya kollektion av myskläder och tofflor!

Något av det skönaste som finns efter en lång och intensiv dag är att få runda av i soffan och bara koppla av. Det är inte bara skönt att få hoppa i en mjuk fritidsdress och trä på ett par varma innetofflor, utan det är också ett sätt att varva ner. Och att varva ner är något som är otroligt viktigt, särskilt med tanke på vilket stressigt liv många av oss lever idag.

Tofflor att må bra i

Många av oss väljer kängor och skor med omsorg, men när det kommer till inneskor lägger vi inte lika mycket tid och energi på att hitta ett par riktigt sköna. Många går runt hemma barfota och fryser och tänker inte på att även fötterna behöver omtanke. Dessutom kan det vara skönt att få stoppa tårna i ett par riktigt mjuka tofflor när man stiger upp ur sängen en kall vintermorgon. Vi har ett stort utbud av tofflor och inneskor för både dam och herr och alla med olika egenskaper såsom extra bred läst, sulor med bra fäste eller riktigt mjuk ull.

Mjuka morgonrockar

Oavsett årstid är morgonrocken ett av de skönaste plagg man kan ha i sin garderob. Den både värmer, är mjuk mot huden och får dig att komma i fas med dagen på ett avslappnande sätt. Morgonrocken håller dig också varm efter ett härligt bad eller en uppfriskande dusch. Mjuka, värmande morgonrockar samt tunna spetsmorgonrockar i satin är bara en bråkdel av vad vi har att erbjuda.

Myskläder för vinterkvällarna

Klingels myskläder kommer i olika former som fritidsdressar, leggings och sköna hemmaklänningar. Koppla av i en behaglig hoodie och kombinera med ett par läckra mjukisbyxor i plysch. Eller köp en snygg dress med färdigmatchad byxa och överdel.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *