2019-11-05 | lästid: 3 minuter

Att det lackar mot jul har nog ingen missat. Sällan har någon lyckats undgå den krypande stressen som ofta smyger sig på när det kommer till vad man ska köpa i julklapp till sina nära och kära. En julklapp med en tanke bakom är alltid den bästa. Det kan vara allt från en upplevelse till något du gick förbi i din matbutik och tänkte ”just det, en sådan behöver ju min fru” – exempelvis en ny potatisskalare eftersom den ni har haft i 20 år har börjat rosta. Ting som personen aldrig skulle komma på, eller unna sig själv är också fina saker att ge på julen. Vi har gjort det lätt för dig och samlat några julklappstips. Tanken är att du ska kunna välja och vraka, få idéer eller shoppa hos oss direkt.

 

Julklappar för henne:

Här kan man tänka i tre kategorier för att veta att man träffar rätt. En julklapp till en kvinna får gärna vara värmande, vårdande eller vacker.

 

  • Tofflor är faktiskt alltid en bra idé och något som vi kan använda hela året förutom de tre varma månaderna på sommaren. Ett par tofflor är ofta både utslitna och favoriserade så se till att köpa ett par av god kvalitet. Det här paret från shepherd har en stabil sula och en mjuk insida.
  • Plånboken måste vara lika praktisk som vacker. Därför vill vi tipsa dig om att utgå från den hon har idag för att lätt se vilken plånbokstyp hon är. Har hon redan en fullt fungerande plånbok som du tror hon är nöjd med kan du istället satsa på en lite festligare clutch. Detta är en typ av plånbok som hon får plats med lite mer i.
  • En värmande och mysig morgonrock slår aldrig fel. Kolla vad hon har hemma. Har hon en osliten, fräsch morgonrock som hon har på vintern är det kanske läge att inhandla en lite svalare variant som hon kan ha på sommaren. Är det läge för en ny överlag är det helt klart en varm och gosig du ska satsa på.

 

 

 

 

  • Ge det lilla extra till både kvinnan och hemmet. Denna vas blir ett statement i vardagsrummet och kan göra ett helt rum. En stilren vas som denna passar in i de flesta hem, så här är du på den säkra sidan.
  • Se först till vilken typ av halsband hon använder till vardags. Guld eller silver? Satsa på ett som hon kan matcha med de smycken hon redan har.
  • Ja, vi kommer att tipsa om bäddsetet. Släng ut ett gammalt och köp ett nytt, lyxigt bäddset. Det blir nästan som att ge bort en hotellupplevelse!

 

Julklappar för honom

Det är inte så mycket som skiljer julklapparna åt beroende på om det är till honom eller henne. Männen vill också ha en värmande, vårdande och vacker julklapp. Tänk bort machokulturen och se till att köpa en julklapp han faktiskt kan ha användning för istället för att köpa det där typiska som kalsonger eller grillbestick. Vi kan lova att en genomtänkt julklapp är den bästa. Tänk efter och försök ta reda på vad han verkligen behöver eller vill ha. Här är några saker vi tycker män är generellt dåliga på att handla till sig själva och som därför blir perfekta julklappar.

 

 

  • En inte helt otippad julklapp om man ser till hur vi resonerar kring vad män behöver och inte. Här tipsar vi om både morgonrocken och mysbyxorna. Vi är många som blir lite stressade av när killarna sitter i jeans i soffan och ”mystittar” på TV. Mer mys åt männen helt enkelt! Här hittar du en morgonrock i mjukt material samt ett par mjukisbyxor som han kommer vilja bo i eftersom de är så mjuka!
  • Det är inte alla män som gillar att bära smycken. Därför kan vi säga att detta är ett säkert kort för alla män. Hur kan vi då säga det? Jo, en man som inte är bekväm med smycket kommer bli överraskad och sedan inse charmen med en enkel länk runt handleden. En enkel länk är just det vi vill tipsa dig om. Börja lite lätt.
Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *