2019-05-17 | lästid: 3 minuter

Nu har vi kommit fram till vår femte stilguide – Tvillingarna – och vi kan avslöja att det kommer bli allt annat än långtråkigt, för årets andra lufttecken har mycket att erbjuda. Innan vi börjar: tänk på den Tvilling i din bekantskapskrets som du tycker bäst om. Vad är det första du kommer att tänka på?

Sådan är Tvillingarna

Kommunikativ, öppen och charmig: så kan man beskriva Tvillingarna. Där hon är, är det garanterat inte långtråkigt. Det spelar ingen roll om hon pratar om politik, litteratur eller den senaste biofilmen – Tvillingarna har koll på allt. Hon är nyfiken, mycket beläst och får på sitt intagande sätt alla ämnen att bli intressanta. Och det är just det som är viktigt för henne: Tvilling-kvinnans högsta önskan är att bli förstådd och omtyckt. Och det blir hon! Med ett spontant skämt lättar hon snabbt upp stämningen. Hon ger sina nära och kära små presenter eller omtanke, bara för att göra dem glada. Tvilling-kvinnan kan mycket och hon gör också mycket. Hennes många sidor kan ibland ge intrycket – vilket man faktiskt kan ana av stjärntecknets namn – att det finns mer än en personlighet hos henne. Med Tvillingarna vid sin sida är livet spännande och varje dag för med sig något nytt. Tvilling-kvinnan är livlig och full av idéer, men förlorar ändå inte fotfästet, för hon är samtidigt behärskad och kontrollerad. Tvillingarna lämnar mycket ogärna ifrån sig tyglarna.

Tvillingarnas speciella stil

Vi nämnde det redan i början: Tvillingarna är ett luftelement. Man kan beskriva Tvillingarna som en liten virvelvind – hon står aldrig still utan är alltid på språng. Tvillingarna slår sig inte till ro när det gäller mode heller: hon är hela tiden på jakt efter förändring och vågar experimentera. Men var bara lugn – månadens stjärntecken experimenterar inte så mycket att hennes outfit blir smaklös. För Tvillingarna är hemma även när det kommer till mode. Hon har koll och kombinerar enkelt sin outfit efter de senaste trenderna. Hon vet vad som är inne, och kan nästan gå så långt att hon stöter sig med andra. Hon märks: ja. Hon är överdriven: nej. I princip lägger Tvillingarna ett stort värde på kvalitet och lyx. Och eftersom hon alltid är på språng måste hon dessutom vara bekvämt och praktiskt klädd. Passande nog för ett lufttecken föredrar Tvillingarna framför allt lätta färger som vitt, grått och » blått. Luftiga material, de får gärna vara lätt transparenta, faller henne också i smaken.

Tvillingarnas inredning

Det kan inte sägas ofta nog: Tvillingarna älskar att umgås med andra. Att få tillbringa tid med andra är som balsam för själen för Tvillingarna. Tvillingarna bor därför sällan i avskildhet, utan gärna där livet leker. Utanför dörren finns det alltid något nytt att upptäcka! Hon är alltid i händelsernas centrum. Nu tänker du kanske att månadens stjärntecken inte klarar av att vara ensam, men det stämmer verkligen inte. Tvillingarna tänker mycket och behöver därför en plats där hon kan andas i lugn och ro. Det gör hon hemma. Här måste det vara rymd, luftigt och ljust. I inredningen spelar ljus och glas en stor roll. Enkla möbler står i kontrast till de många idéer som ryms i hennes huvud. » Färgrika kontraster och spännande tavlor speglar de många sidorna i hennes personlighet. Det här är också viktigt: en stor bokhylla med gott om plats för allt som är värt att veta. Självklart finns det också plats för saker som underlättar för Tvillingarna att kommunicera och hålla sig ajour. » En radio, en tv samt ett skrivbord, där det givetvis står en dator, har sina givna platser i Tvillingarnas hem.

Passar det här in på någon du känner? Är du kanske Tvilling själv? Kommentera gärna!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *