2019-10-18 | lästid: 1 minut

I veckans stylingfilmer hittar vi ett gäng höstskor. (filmerna finner du på vår facebook-sida). Vår styling med höstskorna blev en rolig och färgglad sådan. De vanliga höstskorna tenderar att bli mer och mer lika de klassiska vinterskorna och vi vill i de här  videosarna visa att så behöver det inte alls vara. Så länge du impregnerar och tar hand om dina skor så har du ett par skor som är såväl fina och stilrena som sköna och slitstarka.

Vi har alla varit där, den perfekta outfiten är satt för kvällens bravader, men så hittar vi inte några passande skor till eftersom alla höstskor är för grova eller vardagliga. Just därför ville vi ha med dessa två modeller i vår stylingvideo. Den svarta, blanka skon har en bekväm klack och den lätta innersulan gör att du får plats med en egen sula om du vill komplettera med det. Den röda skon är en lika skön som snygg sko. Om vi tidigare har pratat om kläder och skor som kan piffa upp en outfit så har vi kommit till finalen när det gäller denna sko. En färgklick som är lika bekväm som snygg är vårt betyg av denna röda skönhet.

 

Det blir ingen film om höstskor utan att nämna klassikerna. Bootsen och chelseabootsen.

Chelseabootsen gjorde sig otroligt bra med en beige kappa eftersom vi kunde fånga upp färgen i sulan och matcha in den i färgen på kappan. Ett par chelseaboots är och förblir en trotjänare och väljer man dessutom en så neutral färg såsom vinrött, svart eller brunt har man en sko som passar till det mesta. De svart-guldiga bootsen påminner om någon som har målat med guldfärg och sedan stänkt färg på de svarta bootsen. Skorna har en rejäl sula och om du impregnerar dem kan de användas även på vintern.

 

 

 

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *