2019-03-29 | lästid: 2 minuter

Snart är påsken här igen och det är hög tid att se över påskpyntet hemma. Behöver dekorationerna bytas ut eller förnyas? Bäst att ta sig en titt redan nu så att man inte står där och får ta fram gamla urblekta kycklingar eller blommor. För oavsett om du är hemma eller någon annanstans – kanske i sommarstugan eller husvagnen – är rätt dekorationer ett enkelt sätt att få till en härlig påskstämning. Vi har valt ut några av våra påskfavoriter för att ge dig lite inspiration!

Pynta fönsterbrädan i påsk

Skapa extra påskstämning i fönstret med de här urgulliga blomsterarrangemangen i vårfina pastellfärger. Visst blir man på gott humör bara av att titta på dem! Och de söta värmeljushållarna med blommor och fjärilar sätter stämningen perfekt när det skymmer.

Duka fint på påskbordet

Nu när påsken äntligen är här igen vill vi gärna duka lite extra fint så att vi kan njuta av den goda maten och trevligt sällskap. För visst smakar maten ännu bättre när ögonen också får sitt! Den här söta dukserien med harar och påskliljor skänker verkligen rätt stämning. Tycker man att det blir tomt med en löpare kan man ha en enfärgad duk under som skymtar fram genom de fint utskurna partierna.

Har du tröttnat på din vanliga servis? Då ska du spana in den här söta servisen från Villeroy & Boch som givetvis håller hög kvalitet. Den fina dekoren med luktärter piggar upp dukningen och ger en fin vårstämning. Vi här på redaktionen älskar de fantastiska färgerna och ser fram emot många trevliga måltider med den här servisen.

Till påskdukningen behövs det ju inte bara tallrikar och dukar för att bordet ska kännas perfekt! För vad vore en påskmiddag utan ägg? Duka med den underbara äggbåten från Villeroy & Boch – den kommer bli en klassiker på ditt påskbord! Efter maten smakar det gott med en kopp kaffe eller te – den här ärtgröna termosen håller kaffet eller teet varmt under middagen så att du kan sitta och njuta i lugn och ro och slipper springa ifrån bordet under måltiden. Den vårliga färgen är ju helt fantastisk! Mjölken till kaffet eller teet kan du servera från dessa söta mjölkkannor som finns i två olika storlekar.

I salladsskålen med praktiskt trälock håller sig salladen fräsch länge, och den fina glaskannan är både dekorativ och praktisk. Den har ett spett för frukt så att du kan smaksätta vattnet utan att frukten följer med i glaset. Smart, eller hur! Pricken över i:et på påskbordet är givetvis de söta hararna som tittar upp från korgen. Är de inte bedårande!

Sött och roligt pynt

På påsk vill vi ju också ha pynt som inte bara är praktiskt utan faktiskt bara är pynt. Som de här söta hararna och fåret – tänk så ljuvliga de kommer vara på bordet, i fönstret eller på en byrå.

Det enda som återstår för oss här på Klingel är att önska dig en riktigt glad påsk och lycka till med påskpyntandet!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *