2018-09-28 | lästid: 3 minuter

Hösten har oss i sitt kyliga grepp och just därför är det extra trevligt att vara hemma och mysa i soffan under en värmande filt! Det är även den tid på året då stjärnorna befinner sig i Vågens stjärntecken och KLINGEL fortsätter därför sin bloggserie med att analysera just Vågen och hennes favoritsmycken. Vågen står för harmoni och älskar att umgås i trevligt sällskap. Och en sak kan vi avslöja redan nu – Vågen är en mästare på diplomati!

Så smyckar sig Vågen

Grå himmel, iskallt regn och en längtan efter den gångna sommaren? Nejdå, Vågen ser istället färgglada höstlöv, gyllene solljus och passar på att ta en promenad i den klara höstluften. Hon är en sann optimist och lägger alltid märke till det vackra i vardagen. Även när det gäller sina medmänniskor har Vågen en viss talang för att koncentrera sig på styrkor och positiva sidor istället för att se till det negativa. Hon strävar alltid efter att uppnå balans och harmoni och omger sig mer än gärna med intressanta människor. Dessutom är Vågen vetgirig, en bra lyssnare och älskar gott sällskap.

Vågen är öppen och nyfiken när det kommer till smyckestrender. Hon tycker om att experimentera och leka med nya stilar. Eftersom hon har en stark känsla för estetik blir det oftast mitt i prick! Vågen kombinerar gärna eleganta, trendiga smycken med sparsmakade klassiker. Diskreta och skira smycken passar hennes positiva och naturliga personlighet extra bra.

Guld, silver eller rosa – det bär Vågen helst

Vågen är en kommunikativ person, både på jobbet och privat. Hennes känsla för rättvisa och förmåga att kompromissa gör henne till en uppskattad kollega och en god vän. Med sin spontanitet och nyfikenhet tar hon sig gärna an nya uppdrag. Vi vågar nästan lova: med en Våg får du aldrig långtråkigt!

Vågen är en riktig lagspelare och hon är en mästare på att mäkla fred mellan parter på ett rättvist sätt. Detta avspeglar sig även i Vågens smycken, där hon gärna balanserar skimrande pärlemor med glansigt silver eller gyllene guld. På så sätt fulländar hon sina olika outfits med det där lilla extra. Vågen imponerar ofta med en ledig och avspänd stil som ändå inte känns simpel eller slarvig. Perfekt balans helt enkelt!

Vågen och ädelstenar

Med sitt utpräglade sinne för skönhet väljer inte Vågen vilka ädelstenar som helst. Vågen faller ofta för smaragden, en grön och nästan legendarisk ädelsten, känd över hela världen. Det är inte bara smaragdens glans Vågen fastnar för, utan stenen styrker också hennes diplomatiska egenskaper. Det kan vara ett viktigt stöd för den godhjärtade Vågen!

Peridot är en sten som symboliserar harmoni – helt enkelt den perfekta stenen för vår rättvisa och fredsälskande Våg. Eftersom stenen riktar starka känslor, som avundsjuka och egoism, åt ett annat håll, hjälper den sin bärare att medla i konflikter. Den vackra, ljusgröna stenen är ett slags genomskinligt mineral av olivin och har ett underbart skimmer.

Vågens bästa sten får ändå sägas vara jade. Redan de gamla kinserna använde jade i otaliga konstverk och stenen omges av myter och berättelser. Med sin gröna färg är jade inte bara en fröjd för ögat, utan stenen stärker också sin bärares självkänsla. Eftersom Vågen i sin diplomatiska iver ibland kan trycka undan sina egna känslor är jade en perfekt sten för henne. För att mäkla fred måste man ju vara självsäker!

Är du själv född i detta rättvisans stjärntecken eller känner du någon annan som är det? Stämmer horoskopet? Kommentera nedan!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer