2019-05-13 | lästid: 4 minuter

En flygresa kan innebära många utmaningar för den trendmedvetna när det gäller att hitta en outfit som är både snygg och praktisk. Vi på Klingel vill därför ge dig några smarta tips.

Långa flygresor och en snygg outfit är inte den lättaste ekvationen att lösa när du ska ut och resa. Flygplanen är trånga, ventilationen är ofta dålig, möjligheten att röra på sig är begränsad och värmenivån kan variera kraftigt. Det kan därför vara svårt att hålla uppe en snygg look tills flygplanet har nått sin slutdestination. Det gäller att tänka igenom klädvalen ordentligt för att inte börja svettas eller frysa. Och kläderna ska såklart sitta bekvämt under hela resan. Här lyfter vi fram några plagg som passar perfekt på flygresan.

Trendiga solglasögon är ett måste på flygresan

Solglasögon är något du inte ska glömma ta med dig på flyget. Är det en solig dag blir det skönare att spana ut på den fantastiska utsikten. Solglasögon kan även dölja trötthet och de kan göra det lättare att ta en powernap. Ett plus är dessutom om de är snygga och trendiga! Klingels solglasögon från Alba Moda har allt detta. De är läckra, har tonade glas och är CE-märkta. Bågen har dessutom ett härligt vilddjursmönster.

Handbagaget – A och O på din flygresa

Ett rymligt handbagage är A och O för att din flygresa ska bli som lyckad som möjligt. Här ska du få plats med pass, biljetter och kanske en skön kofta och något att tugga på. Men handbagaget ska inte bara vara rymligt, det ska också vara snyggt. Vi på Klingels redaktion vill gärna rekommendera ryggsäcken från Suri Frey. Den är enkel ett bära runt på flygplatsen, får plats mellan dina fötter på flygplanet och har stilrena färger. Med andra ord är det en väska du inte kan vara utan under din flygresa!

Luftiga skor ger dig fjäderlätta fötter!

Trots att du knappast springer några maratonlopp under din flygresa är luftiga och bekväma skor ett måste för dig som vill njuta lite extra. Luftiga skor håller nere fottemperaturen så att du undviker fotsvett och om du vill stäcka på benen är det skönt att göra det i ett par lätta skor. Vi på Klingel vill rekommendera ett par sköna sneakers från Priority. De luftiga skorna har en bekväm passform och fjäderlätt EVA-slitsula. Dessutom är färgkombinationen jättesnygg.

Linnen ger dig frihetskänsla också i trånga utrymmen

Klingels rosa linne från Sara Lindholm är det perfekta plagget för dig som letar efter något enkelt att ha på dig under din resa. Det är svalt och skönt och det mjuka materialet sitter inte åt för mycket, vilket ger dig en behaglig frihetskänsla även i trånga flygplansutrymmen. Kort sagt: det är ett enkelt och bekvämt plagg för dig som är mån om din outfit och look under flygresan!

Mjuka byxor ger en mjuk resa

Du spenderar 99 % av din flygresa sittande i din flygstol och för att sittandet ska bli så behagligt som möjligt måste du tänka till när det gäller valet av byxor. Vi vill rekommendera dig att välja mjuka och bekväma byxor, så att du trots de trånga utrymmena kan känna en frihetskänsla för dina ben. Testa gärna de mjuka capribyxorna med midjeresår. De är tillverkade i stretchigt bomullsmaterial. Dessutom är de lätta att matcha och finns upp till storlek 54!

Jerseyklänningen är det ultimata valet för flygresan

Om din destination är ett varmt land gäller det att redan på flygplanet vara klädd i plagg som passar både resan och ankomsten. Balansen mellan kyla och värme är hårfin. Du ska inte klä dig för varmt men samtidigt inte för kallt så att du fryser under flygresan. Om du inte gillar byxor så kan en stretchig jerseyklänning vara ett bra alternativ. Klänningen från Sara Lindholm är i lång modell som täcker hela din kropp, samtidigt som den lämnar armarna fria från tyg. Det stretchiga materialet följer med perfekt i dina rörelser. I denna klänning kommer du alltså vare sig frysa eller svettas, utan bara kunna luta dig tillbaka och njuta av flygresan.

Slip–ins låter fötterna andas

Är svettiga fötter ett problem för dig under flygresan? De ultimata skorna när det kommer till välbehag för dina fötter under en flygresa är ett par slip-ins. De låter fötterna andas under hela flygningen och de är dessutom både trendiga och snygga. Klingels slip-in i märkeskvalitet från varumärket ”Think!” är något vi verkligen vill rekommendera.  De har bra passform och är snyggt mönstrade. Med andra ord är dessa skor en perfekt lösning för dig som vill slippa fotsvett under resan.

Som du märker behöver inte flygresor innebära att du inte kan klä dig snyggt. Det du bör tänka på är att välja kläder som är bekväma och fungerar i trånga utrymmen. Du bör även tänka på att välja en luftig outfit som låter huden andas. Då kan du känna dig fräsch och slipper lukta svett. Välj ordentliga skor så att dina fötter kan slappna av under hela flygningen.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *