2019-11-22 | lästid: 2 minuter

Kjolen är ett spännande plagg denna höst och vi vill tipsa dig om våra tre favoriter. Tack och lov är det inga nya, revolutionerande nyheter som dyker upp utan klassiska kjolmodeller som vi tror att de flesta har i sin garderob. Inlägget bygger på tre modeller

  • Den plisserade kjolen
  • Midikjolen
  • Skinnkjolen

Den plisserade kjolen

Ja det är som du tror, den plisserade kjolen är varmt välkommen tillbaka från 70-talet. Det är bara att traska ner i förrådet och hämta din undanlagda skönhet till kjol.

Vi gillar både jordnära kulörer och glada färger som du enkelt matchar med dina andra höstkläder. En stickad tröja och boots skapar en otrolig outfit tillsammans med din plisserade kjol. Det sköna med denna kjol är att den bärs ovanför höfterna, vilket markerar dina fina former. Och du behöver dessutom inte klämma in dig i något tight.

Styla midikjolen i höst

Kjolen blev utan tvekan ett av sommarens populäraste plagg och en glad nyhet är att den är minst lika populär denna höst. Vi ser att midikjolarna fortsätter att sälja både hos oss och ute i butikerna. Vi är glada för det, eftersom dessa kjolar är perfekta för både sommar och vinter. Tillsammans med en stor stickad tröja, en oversized herrkavaj eller en krispig skjorta blir kjolen din bästa vän. Styla den med en vit T-shirt och ett gäng guldsmycken och du är good to go för en festlig kväll.

Rocka skinnkjolen i höst!

Hos oss hittar du kjolar i både konstskinn och äkta skinn. En glädjande, inte så ny nyhet är ju att det finns konstskinn som är otroligt skönt och framför allt vackert. Kjolarna i konstgjort skinn passar lika bra på fest som till vardags beroende på vad du har till. Vi ställer oss frågan, finns det ett säkrare kort än just denna typ av kjol? Kjolen går bra ihop med nästan allt och den är vad vi brukar kalla ett ”goto-plagg”. Den är både skön och ofta varm och go nu under höst och vinter. Och riktigt stilig är den också.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *