2020-01-21 | lästid: 2 minuter

Vi lämnar jul och nyår och det är dags att hitta något annat än adventsljus och gnistrande nyårsblåsor som lyser upp och förgyller vår tillvaro. Höj både lyxfaktorn och modegraden genom att krydda din outfit med något färgglatt i vintermörkret. Vi lovar att du kommer att lysa upp både din och din omgivnings vardag.

Stilrent med färg

En viktig stilnyckel när det kommer till mode är färgglada plagg och accessoarer – vi kallar dessa färgrika godbitar för modegodis. Många upplever att intensiva och starka färger är svårare att matcha än jordnära. Men har du byggt upp en bra basgarderob behöver du inte ha några hämningar när det kommer till färg. Faktum är att en färgstark polotröja kan vara en garderobsräddare nu i vintertid. Det kan vara just den tröjan som sätter pricken över i:et och ger din look ett extra lyft. Nedan ser du en stilfull och stilren look där vi låter färgen ta plats. Polotröjan kommer från märket MONA och vi fullkomligt älskar den! Så ta ut svängarna och unna dig färg så kommer vardagslyx skapas!

Färg + färg = perfect match

Välj att kombinera färger med varandra för en extra stylingeffekt. Ta bara kombinationen av en riktigt intensiv blå färg tillsammans med något rött – enligt oss en svårslagen kombo. Upptäck den perfekta kombinationen av färger genom att experimentera dig fram i garderoben. Kanske blir plagg som inte varit använda på flera år helt magiska ihop. Låt kreativiteten flöda och sätt din egen prägel med hjälp av färg och kom ihåg att det inte finns några begränsningar när det kommer till mode.

Nedan ser du en outfit där vi lät en kungsblå oversize-tröja lysa upp looken och en röd väska signalera attityd.

Accessoarer i färg

Det är inte alla som känner sig bekväma med att bära färgstarka kläder och då kan en färgglad accessoar bli bästa vännen i vintermörkret. En väska, en sjal eller ett smycke i lysande rött eller smaragdgrönt kan liva upp och göra din look fulländad. Med någon av dessa iögonfallande accessoarer är du ”ready to go”!

Nu går vi ut och glänser tillsammans – våga färg!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *