2018-05-07 | lästid: 3 minuter

Nu blommar det! Säsongens starka trend tar blommigt till en helt ny nivå och vi bara älskar det. Just nu är dagarna så sköna och lockar oss att klara lite till. Vi tar längre promenader och vi stannar ute längre. Vi hittar på anledningar att fika utomhus. Som vi har längtat … det finns inga gränser för hur gärna vi vill få känna att livet och värmen är tillbaka. Detta speglas i modet och det knoppas och blommar på varenda väska, sko och byxa just nu. Vi är redo att ta emot sommaren!

Glädjespridare – välj blommigt och sätt kurs mot sommaren

Tänk lamm i hagen, tänk sommaräng med blommor och fräscha, doftande sydvästliga vindar. Varmt gräs och luktärter! Det är något med blommor som får oss att slappna av – kanske blir det mindre allvar om skorna är blommiga? Om du inte redan har införskaffat ett par prunkande pjuck är det hög tid, inte bara för att det är trendigt, utan för att blommor gör gott. Den sportiga med mycket spring i benen väljer sneakers med broderade blommmor och flanören kanske faller för ett par utan knäppning eller knyt, perfekta att driva runt i. Våra söta och ofantligt bekväma pumps med kardborrerem sitter perfekt, passar hela dagen på kontoret och klarar även en kväll med dans på bryggan.

Grönskande, blommande lätthet bland underkläder och badkläder

Satsa på en färgstark baddräkt för årets första dopp. Välj exotiska djungelprints och njut av all färg. Vi tipsar om en trendig» baddräkt med en mix av vilddjursmönster och prunkande blommor. Eller varför inte välja palmblad och hibiskusblommor? Sommarens baddräkter har allt – figursmart placerade mönster som ger ett slankt intryck, foder som håller in och kupor eller band som stödjer. Samma gäller för våra skira underkläder med romantiska rosmönster. Välj en söt bh med stretchiga axelband som avlastar axlarna samtidigt som du känner dig fin.

Smycken med naturen som inspirationskälla

Blommor kan anses vara en världslig sak, samtidigt som de också kan symbolisera kärleken och fascinationen till de små sakerna i livet. Med naturen som inspirationskälla kan du visa vem du är. Välj blommiga smycken och njut av livet. Visa glädje i sommartid och välj ett bombastiskt statementhalsband med snäckskalsblommor i ljuvliga färger – lika fint till en blommig outfit som till en enfärgad, diskret stass. Den som föredrar att glittra väljer hellre det» lila halsbandet med glasstenar och gnistrande mitt, eller varför inte det ljuvliga» blomsterhalsbandet i gammalrosa? Våra statementsmycken är lika omväxlande och mångsidiga som naturen själv och vi klarar oss inte utan dem!

Favoriter bland blommor och blader

Den tunga vintern som vi har bakom oss tog verkligen mer kraft än man kunde ana och det återspeglas även i garderoben – som gapar mörk och tråkig. Gör något åt det och välj kläder med blommor. Det kan vara ett par blommiga, spralliga byxor eller en florstunn tunika med genombrutet spetsmönster eller hålbroderi. Kanske föredrar du en ensam, tryckt blomma på en topp. Ta vara på den glädjespridande trenden och gör din egen stil av den. Ta på något blommigt och bjud vännerna på grillkväll. Där blommor trivs, surrar även bin och andra insekter. Balansera upp blomsterprakten – välj en jeansblus med sländor, fjärilar och nyckelpigor på. En sweatshirt med romantiskt blombroderi är perfekt för svalare kvällar. Du hittar snabbt dina sköna favoritplagg hos oss.

Det blommiga modet är så lättmatchat. Det är bara att ta fasta på en färg i blommönstret och framhäva den på resten av outfiten. Den som inte vill bära prunkande grönska och djungelblommor väljer med fördel en nedtonad variant på sina blomster, kanske i form av blommönstrad spets ton i ton. Alla måste inte gå all in på blomstertemat och klä sig i blomsterskrud, utan det går bra att välja en blomma på skon eller handväskan. Vi vill bara att alla ska få ta del av glädjen det innebär att bära blommigt. Blommönstren bjuder in till spännande matchningar och möjligheter. Klara, kraftiga färger och späda, vårblyga pasteller ger oss oändliga möjligheter att hämta inspiration till personliga kreationer med plats för uttrycksfullhet. Du hittar glädje och inspiration i vår » onlineshop. Vi är nyfikna på vad du tycker! Surra gärna med oss om blomstertemat.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *