2019-04-26 | lästid: 1 minut

Alla kvinnor är vackra! Att ta fram sina vackraste former samtidigt som man känner sig bekväm är något som kräver sin kvinna, så det kan vara värt att lägga lite extra tid på att hitta de optimala underkläderna. Det finns många olika underkläder och vårt mål är att de ska sitta snyggt och se bra ut så att du kan känna dig som en drottning!

Bh-topp med ljuvlig spets

Med en bh-topp får du både bh och linne i ett. Den passar perfekt för dig som gärna vill ha lite extra stöd för magen eftersom den håller magen på plats. Tillsammans med en läcker trosa som är lite högre kan du kombinera ett matchandes set som ger både stöd och komfort hela dagen.

Bygel-bh i fina färger

Den klassiska bygel-bh:n är storfavorit som finns i de flesta garderober. Bygeln ger gott stöd och separerar brösten så de får fin form. Bygel-bh:n är perfekt lämpad för stora storlekar och en större byst. En bh med bygel finns både med och utan inlägg – du väljer själv vad som känns bekvämast.

Sov gott i lyxig spets

I en lyxig negligé med transparent rygg är det lätt att känna sig speciellt snygg. De välplacerade spetspartierna och reglerbara axelbanden gör sitt för att negligén ska sitta perfekt, och det mjuka och skira materialet ger en följsam elegans.

Body med broderier

En body är ett väldigt bra alternativ till en bh-topp, speciellt om du vill hålla både byst och mage på plats med ett och samma plagg. Bodyn knäpps i grenen och skapar en fin figur. När det gäller att skapa romantiska stunder finns det väl få plagg som ger en så extravagant look som en body! Välj en i eldigt rött eller romantiskt rosa.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *