2020-06-26 | lästid: 2 minuter

Brukar du också bli stående och stirra in i garderoben utan någon som helst inspiration till vad du ska ha på dig? Då är du inte ensam. Detta är någonting som är otroligt vanligt och därför vill vi komma med ett litet men praktiskt tips. Släpp tanken på en hel outfit de dagar då inspirationen helt enkelt uteblir och satsa i stället på ett plagg. Fokusera på ett enda plagg och jobba runt det – det är så mycket enklare när inspirationen tryter. Ta till exempel en fin blus – med den kommer du långt! Du kan ha den till vardags och med rätt piff kan du även ha den till fest. I detta inlägg tipsar vi om hur du med en enda blus som utgångspunkt får tre helt olika stilar! 

Den perfekta vardags–outfiten!

Inför en jobbdag är det lätt att bara slänga på sig ett par klassiska jeans och en vit T-shirt och sedan ge sig iväg. Inget ont i det … en enkel och tidlös stil som alltid funkar. Men ibland vill man liva upp stilen lite även på vardagarna och då kan en blommig blus vara perfekt! Om du matchar den med ett par blå eller vita, ankellånga jeans får du fortfarande en lågmäld stil men med lite mer liv i! Är det sommar dessutom? Släng då på dig ett par somriga sandaler så är du i hamn.

Behåll blusen, men byt byxor

Vi som lever i Sverige är väl medvetna om att morgnarna kan vara kyliga för att sedan övergå i eftermiddagar som bjuder på värme och strålande sol. Att då ha ett par tunnare byxor eller en kjol med sig i väskan är inte fel, och dessutom lika snyggt och enkelt att matcha blusen med! Genom att byta ut jeansen får du en somrigare look som passar temperaturen bättre. Nu är du redo för after work eller fika med väninnorna utan att känna dig för vardaglig eller för festklädd – lagom är ju bäst!

Vankas det festligheter?

Sommaren är här och även om den i år blir väldigt annorlunda kanske du har något festligare evenemang att besöka. Om inte kan det vara kul att klä sig fint inför en dag på stan. Och även då är den här blusen perfekt. Förutom att den är supersnygg precis som den är, har den även en matchande kjol. Stoppa in blusen i kjolen och voilà – helt plötsligt har du någonting som liknar en klänning! Matcha din outfit med ett par pumps och örhängen och du kommer att bli eventets stjärna! 

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *