2019-04-22 | lästid: 2 minuter

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi längtar efter det där första, uppfriskande premiärdoppet. Här presenterar vi några av säsongens trender och tipsar om badplaggen för just din kroppsform.

Säsongens badmode hämtar mycket inspiration från 50-talet. Lekfulla prickar och volanger samsas med smickrande draperingar och bikinitrosor som går högt upp i midjan. Vi ser också mycket djurmönstrat. Här är zebrarandigt en storfavorit i sommar och syns på både baddräkter och strandklänningar.

Dessa trender kombineras i Klingels kollektion med praktiska detaljer som breda, avlastande axelband, formande foder och stödband under bysten. Resultatet är badplagg som man kan känna sig både snygg och bekväm i. För det är verkligen A och O när det kommer till badplagg. Känner du dig snygg utstrålar du också det!

Här nedan finns en illustration som hjälper dig ta reda på vilken kroppsform du har. Sedan tipsar vi om ett badplagg som passar extra bra till varje kroppsform. Se det som lite vägledning att utgå ifrån när du köper ett nytt badplagg. Kanske faller du för något helt annat och då är det bara att gratulera. Det viktigaste är som sagt att just du trivs och känner dig bekväm!

X-figuren

X-figuren passar utmärkt i badplagg som markerar midjan. En omlottskärning framhäver kurvorna på ett fint sätt. Baddräkten som modellen Nina bär har dessutom ett spänne i midjan som ytterligare sätter fokus på midjan. Det här är en riktig storfavorit med sin härliga turkosa färg!

A-figuren

A-figuren bär med fördel en baddräkt i två färger med den mörkare färgen nedtill. Föredrar du bikini kan du testa en med mönstrad överdel och enfärgad nederdel.

Baddräkten på bilden har dessutom en spännande, asymmetrisk skärning som drar blickarna till axelpartiet.

V-figuren

För att balansera upp att man är smalare nedtill är en baddräkt som breddar höftpartiet perfekt. Den här tvådelade baddräkten är en riktig 50-talsdröm med volang nedtill och söta prickar och passar perfekt för V-figuren.

H-figuren

Den raka H-figuren är fin i en tvådelad baddräkt som är skuren under bysten och sedan är lätt utställd. Välj gärna ett mönster som förvillar ögat lite och skapar illusionen av kurvor.

O-figuren

Precis som X:et passar O-figuren utmärkt i baddräkter med diagonal omlottskärning. En baddräkt med enfärgade sidopartier, som den på bilden, är också en modell som trollar fram former.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *