2020-10-09 | lästid: 3 minuter

Det är detaljerna det hänger på! Praktisk vardagsklädsel i all ära, men visst är det kul att piffa upp sig lite ibland. Oftast behövs det inte så mycket för att det ska bli en betydande förändring. Med några väl valda accessoarer kan du enkelt ändra stil och lyfta din look. Och tänk stort – för i höst är det stora eller iögonfallande accessoarer som gäller!

Snygga väskor

Har du tänkt på hur stor skillnad en väska kan göra för din look? En praktisk axelremsväska som passar till allt borde förstås finnas i varje kvinnas garderob. Sen är det inte fel med en lite större shoppingväska där du får plats med det mesta. Lägger du till en liten, nätt aftonväska så är du redo för fest också. Samtidigt är det ju alltid kul att förnya sig. Håll gärna utkik efter mångsidiga väskset, där du kan bära de matchande väskorna var för sig eller tillsammans – den lilla väskan får ofta plats i den stora. Numera finns det också många smarta väskor som kan användas både som midjeväska och axelremsväska. Vill du vara extra trendig så väljer du en väska med avtagbar tofs eller annat dekorativt hänge – dessa går dessutom att flytta över till dina andra väskor!

Länkar: Handväska, Väskor med avtagbat hänge och tofs

Skärp dig

En accessoar som är otroligt användbar är skärpet. Det kan vara allt från ett praktiskt bälte som håller byxorna uppe till ett silverglänsande skinnskärp runt klänningen för att markera midjan – eller varför inte ett med dekorativa detaljer som nitar, glasstenar eller blommor. Det finns också många veganska skärp i skinnimitation att välja på. I vilket fall som helst så kan skärpet förändra din outfit väldigt mycket. Så gör en inventering av vad du har i gömmorna och kolla om det är något du behöver komplettera med. Har du flera skärp att variera mellan så kommer din garderob genast att kännas dubbelt så stor!

Länkar: Kejdeskärp med glasstenar, Skärp av skinn, Knytskärp med stor blomma

Vackra statementsmycken

För dig som vill och vågar synas, är det riktigt trendigt med stora statementsmycken. Så passa på att frossa i färgglada och tjusiga bijouterier. Ett halsband med iögonfallande blommor eller stenar drar blickarna till sig och lyfter vilken outfit som helst. Olika kedjehalsband i varierande längder eller utföranden går förresten utmärkt att kombinera – resultatet blir nyskapande och läckert! Föredrar du kanske en ring eller ett par stora, dinglande örhängen? Det finns något för alla! Du kan välja att matcha färgskalan från dina klädesplagg eller välja ett praktfullt smycke som sticker ut. Oavsett vilket så blir det effektfullt och kaxigt snyggt!

Länkar: Halsband med glaskulor, Ring, Örhängen

Sist men inte minst vill vi uppmuntra dig att plocka fram din kreativa ådra och anamma DIY-trenden, alltså Do It Yourself. Det är både tacksamt och enkelt att skapa sin egen, personliga styling. Leta exempelvis fram ett halsband – tänk modell kraftigare kedjelänk – och fäst vid din handväska. Vips så har du med enkla medel en supertrendig och unik väska! Eller varför inte kolla in Klingels häftiga adventskalender med halsband, armband och 22 olika berlocker. Här erbjuds massor av spännande kombinationsmöjligheter så du alltid har något som känns fräscht att matcha din outfit med.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *