2019-05-24 | lästid: 1 minut

Nu längtar vi verkligen efter sommaren och vi ser fram emot att kunna klä oss i lätta sommarklänningar och sandaler igen. Här tipsar vi om 6 olika outfits som får oss att längta lite extra.

Ett rött hav av blommor

Med denna söta och blommiga jerseyklänning i garderoben har vi en säker vinnare i sommar. Det sköna materialet i kombination med den genomsomriga designen gör att klänningen blir mycket användbar och lättmatchad. Klänningen finns i stl. 20–52 och är en sann sommardröm!

Chiffongklänning och jeansjacka

Likt en fjäril på vift över sommarängen … Den vackra chiffongklänningen är i smart lager på lager-modell med fast underklänning och perfekt längd på ärmarna. Håll stilnivån i schack med jeansjacka i lila och välj coola sandaletter med kilklack för att få lite höjd på ett behagligt sätt. Matcha med örhängen i klänningens färger så är du beredd på allt!

Skjortblusklänning forever

Klänningarnas klänning – vilken genialisk uppfinning! Skjortblusklänningen kan användas både till vardag och fest och den stylas enkelt både upp och ned beroende på sammanhang. Ett knytskärp markerar midjan och det fräscha mönstret i vitt, ljung och rosa andas sommar och semesterlängtan. Välj både väska och skor i vitt för en riktigt somrig stil.

Trendig sweatshirtklänning

När sport möter mys och tycke uppstår! Vi gillar verkligen denna mjuka klänning i lätt utställd modell. Bara att dra på så är det klart! Kul folietryck fram. Styla med sneakers i någon av färgerna så är succén ett faktum.

Maxiklänning + sommar = sant

Maxiklänningen hör verkligen sommaren till! Dessa fina maxiklänningar stylas bäst med sandaler, till exempel de här från Waldläufer och Mae&Mathilda. Klänningarna passar lika bra på stranden eller i trädgården som i båten. Ta med en mjuk tröja att lägga över axlarna om kvällen blir kall.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *