2019-09-16 | lästid: 2 minuter

Möt hösten i en ny kavaj! Kavajen är det perfekta jobbplagget och passar alltid bra tillsammans med skjorta och byxa eller kjol. För en mer avslappnad stil kan du bära den ovanpå en T-shirt och lägger du till jeans och sneakers blir stilen ännu mer casual. Eller varför inte investera i en festfin kavaj som du kan ha till festen istället för jacka? Som du märker är kavajen ett bra grundplagg i garderoben eftersom den kan utgöra basen för så många olika stilar.

Rutor och strukturer med fin passform

Klassiska rutmönster i höstiga jordtoner är en klar favorit. Matcha kavajen med en topp eller blus i någon stark färg och lägg till en läcker skinnbyxa. Vips så har du en elegant stil som också är lite kaxigt rockig. Så rätt! Eller så satsar du på en klassisk grårutig kavaj ihop med en dressad byxa – perfekt på kontoret och i mer formella sammanhang.

Flower power

En kavaj med vackert blommönster muntrar upp grå höstdagar. Funkar både till festen och till vardagsjeansen!

Färg, färg, färg!

En enfärgad kavaj i exempelvis syrenlila blir ett trevligt blickfång. Den långa kavajen passar jättefint ihop med ett par jeans eller en byxa med smala ben. Eller varför inte slå två flugor i en smäll: fleecekavajen är både elegant och värmande! Vill du ha lite mer glam väljer du kavajen med läcker glans.

Enfärgat med trendiga detaljer

En trevlig kavaj i lång modell från Angel of style är klassisk och trendig på samma gång. De snygga detaljerna längs fickorna och kragen ger ett elegant intryck. Är du ute efter något ännu mer klassiskt? Då väljer du exempelvis den mörka kavajen från Paola. Den lätt insvängda modellen ger en snygg silhuett. Den är lätt att klä upp eller ner beroende på vad du matchar med. Vill du ha något riktigt bekvämt som ändå ser snyggt och välvårdat ut? Då ska du välja jerseykavajen. Den grå färgen är lättmatchad och passar till så gott som allt.

Gillar du att klä dig i kavaj? Vilken är din favorit?

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *