2019-08-26 | lästid: 1 minut

Nu är det snart dags att säga tack för i år till sommaren och i stället välkomna hösten. Vi tycker om att njuta av de olika årstiderna och vi älskar naturens praktfulla färger om hösten. För att inte tala om den friska, klara luften som ger oss lust att klä oss i sköna jackor och mysiga tröjor!

Ofta uppdaterar vi garderoben till en mer höstig look och färgskalan blir hos många lite mörkare.

 

En outfit för härliga höstpromenader

Med en lagom varm och lätt vadderad jacka håller du de kyliga höstvindarna på avstånd. Matcha den gröna jackan med jeans, en lite tunnare stickad tröja och ett par bekväma skor från Waldläufer. Den här outfiten är som klippt och skuren för sköna höstpromenader. Så njut av hösten och fyll lungorna med härlig, frisk luft!

 

Rosa med en hint av höst

Tycker du om rosa? Fokusera gärna på en mörkare variant i höst, exempelvis gammalrosa, och komplettera med detaljer i ljusare rosa. Jättesnyggt ihop! Tröjan med välmatchade färgpartier passar perfekt till de snygga jeansen med knappar i bensluten. Ett leende och du är redo att ge dig ut i höstsolen!

 

Stickad klänning – den ultimata höstfavoriten

Höstfin med en klassisk scarf, eleganta pumps, fina smycken och, sist men inte minst, en stickad klänning! Den här kombinationen passar bra för såväl kontoret som lite festligare tillfällen. Den stickade klänningen håller dig varm och färgpaletten i ljung och grått ger en välklädd, höstfin framtoning.

 

Rutor – klassisk höst med kashmir

Vi älskar rutigt och i höst hittar vi många favoriter från m.collection. Denna rutiga softshelljacka gör sig bra tillsammans med en härlig, grå kashmirtröja och ett par svarta byxor. Piffa till det lite extra med en röd väska. Så snyggt ihop!

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *