2019-01-25 | lästid: 1 minut

En rosa uppstickare, en klassiker i nytappning och blommor, blommor, blommor. Tillåt oss presentera tre vårtrender att inspireras av inför den ljusa årstiden.

Cerise, please

Efter pudriga rosa nyanser tar den knalligare och kaxigare systern cerise plats på scen. Färgen är en pigg uppstickare och en riktig glädjespridare. Matcha den med säsongens denimplagg, mörkblått eller krispigt vitt. Den som inte vill poppa till det alltför mycket väljer accessoarer som ett halsband, en väska eller varför inte ceriserosa sulor på skorna.

Blomfång

Ingen sommarsäsong utan blommönster! Kanske är det nu trenden når sin kulmen för vi har nog aldrig sett så mycket blommor, buketter och blad som den här säsongen. Gärna mot mörkblå botten där dessa färgstarka prints verkligen kommer till sin rätt.

En tunn jacka i transparent mesh med broderade blomrankor är ett riktigt nyckelplagg. På vårens skor syns breda, blommiga tygsnören och blomformade applikationer.

Marint med en twist

Kombinationen marinblått, rött och vitt går aldrig ur tiden. Få saker känns lika somriga och andas solvarma klippor och saltstänkta bad som den här färgtrion. I vår är det maritima temat uppdaterat med en helt ny sportig fräschör. De klassiska ränderna syns på oväntade ställen som platåsulor, och plaggen kommer även med trendiga detaljer som rosetter och söta broderier. Lite glammiga element har också letat sig in i form av glitterströssel på röda, blå och silvriga sneakers.

Som alltid hos Klingel finns plagg och skor i ett stort storleksspann. De flesta plaggen finns upp till storlek 48 respektive 52, och en del upp till storlek 62. Många byxor finns dessutom i kortstorlekar.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 Kommentar
  1. Så svårt att få fram alla kläder. Kommer bara till nånstans att gå vidare i all evighet. Varför kan jag inte se era kläder som förr. Rörigt! Slutar med att jag lägger ner projektet.